incredi - opinia (1) Ja u prof. Preisa byłam na usg połówkowym prywatnie, i choć może nie powala... incredi asia_9 - opinia (1) Pani doktor podeszla do mnie dosc obojetnie, prawda jest ze napoczatku... asia_9 prawdziwy doktor (1) mnie ujął też tym, że zwracał się do mnie : "DZIECKO" :) mm
Super lekarrka (1) Zaczynam dopiero u niej leczenie ale po pierwszych wizytach jestem bardzo... Basia Polecam (1) Dzieki P.dr jestem zdrowa... dziękuje marta POLECAM (1) Do Pani doktor chodzę już kilkanaście lat, w między czasie prowadziła moje... Martyś Mama Filipka - opinia (1) Polecam gorąco!! Nie znam lepszego, milszego, wspierającego, zawsze... Mama Filipka POLECAM (1) 1. Pani dr podczas pierwszej wizyty b. dokładnie mnie przepytała; jest... Tola JA JESTEM ZADOWOLONA (1) Z MEZEM STARALISMY SIE O DZIECKO CO NAJMNIEJ 3 LATA .A U DR. ROGOZY PO DWOCH... goska Aneta - opinia (1) Ciepły człowiek, kompetentny lekarz! Aneta Rewelacja. (1) Rewelacja. Leczę się od pół roku - byłam na kilku wizytach i szczerze moge... aneta Asia - opinia (1) Dziś po raz pierwszy odwiedziłam gabinet doktora Miśkiewicza i jestem bardzo... Asia BEZNADZIEJA!! (1) BYLAM Z WIZYTA U DR KUJAWY . ZWYKLY LEKARZ GINEKOLOG POWIEDZIAL MI ZE MAM... MALINA Polecam!!! (1) Jestem pacjentką dr kujawy i bardzo polecamctego kompetentnego lekarza.... Martyna :) (1) Gorąco polecam:) Konkretna i bardzo sympatyczna kobieta:) M. po wizycie (1) Właśnie wróciłam z wizyty u Pana Doktora i jestem bardzo zadowolona. Bardzo... Kasia rewelacja (1) dr Basie polecila mi kolezanka i miala słusznosc!dr Basia prowadzi moja... Aneta POLECAM (1) Jestem pacjentką dr Małgorzaty Niedźwieckiej od kilku lat. Zawsze byłam... pacjentka z wojewódzkiego Gorąco polecam dr.Skórę.. (1) Przesympatyczny Doktor wizyta to pełna przyjemność i komfort..spokojny.Do... Aneta NIE POLECAM (1) Bardzo ważna, niemiła, nieżyczliwa i surowa. Moje dziecko słabo przybierało... mama