Polecam (1) Fakt, jest małomówny, ale bardzo dokładny i indywidualnie podchodzi do każdej... Zadowolona Polecam (1) Długo szukałam lekarza któremu mogłabym zaufać Obecnie jestem w pierwszej... Malusia polecam:) (1) bardzo miła i dokładna lekarka...robiłam u niej 2 razy usg i jestem bardzo... marta
polecam (1) Może i ja dopisze się na temat pani dr Kujawy. Miałam problemy... pacjentka meg - opinia (1) Już podczas pierwszej wizyty zaskarbił sobie moją sympatię i mam nadzieję, że... meg Polecam !!! (1) Szczerze polecam to dobry specjalista. Jest konkretny, rzeczowy i... gość sylwia - opinia (1) dziewczyny!duzo stresu przed wizyta, ale szybko okazało się,że to cudowny... sylwia rewelacja (1) polecam tego lekarza, jedyny lekarz który naprawde interesuje się zdrowiem... wioleta gdańsk masakra (1) nie polecam pana doktora, nie wykrył u mojej córki braku przedramienia...co... gosia ogólnie ginekolog "taki sobie" (1) na początku wydaje się niesympatyczny,ale po jakimś czasie nawet Cię... magda nigdy więcej (1) Bardzo źle wspominam p. Legan dodam , że była to moja pierwsza wizyta.... aaliyah 100% pozytyw (1) Doktor Wydra to fantastyczny lekarz, byłam tylko raz na wizycie i musze... muszka Justyna - opinia (1) Uprzejmy, bardzo taktowny, dokładny. Cierpliwie i wyczerpująco odpowiada na... Justyna kasa kasa kasa i tylko kasa.... beznadziejna (1) Bylam wyczekalam sie w zatloczonym korytarzu, jak juz sie doczekalam... K REWELACJA!!!! (1) PAN WYDERKA WYMIATA!!!! :) BYŁAM U NIEGO PO RAZ PIERWSZY I NA PEWNO NIE... EWENEMENT ;):)))))) Dr A.Sepoło (1) do pani Anny należę od półtora roku,zaznaczam ze nie lecze się u niej... klaudigro super!! (1) Bardzo dobre podejście do pacjenta, cierpilwie odpowiadał na miloin moich... Beata Superman wśród doktorów :) (1) j.w. Zadowolona Doktor G. na poziomie ze specyficznym poczuciem humoru ;P (1) polecam, co miał zrobić zrobił szybko sprawnie i ze specyficznym poczuciem... Haneczka Antykoncepcja (1) Pani doktor zapomina, ze jako ginekolog jest przede wszystkim LEKARZEM.... Asia.pl