DR. Bereśniewicz wspaniały lekarz i specjalista!!! (1) W zeszłym roku Pan dr. BEREŚNIEWICZ prowadził moją pierwszą ciąże. Byłam... Hania hmm... (1) dr Gniadek uznawany jest za bardzo dobrego specjalistę ale czy warto płacić... Kasia POLECAM (1) Dziękuję, dziękuję, dziękuje! Brak mi słów by wyrazić swoje zadowolenie. W... Marta
Polecam! (1) Doktor Basia to bardzo sympatyczna, a zarazem kompetentna lekarz. Jestem... nev nie polecam nikomu nawet wrogowi.. (1) Opowiem co mi sie przytrafilo bo to juz jest poprostu skandal.Takich lekarzy... ALA Bardzo polecam!!! (1) Dzięki Pani doktor urodziła się moja córeczka, a teraz druga jest w drodze.... Agnieszka ŚWIETNY SPECJALISTA (1) BARDZO ZAWODOWO PODCHODZI DO PACJENTKI , SPOKOJNIE TŁUMACZY JAKIE BADANIE W... MONIKA BARANOWSKA POLECAM !!! (1) Super podejście do pacjentki , konkretna a zarazem miła kobieta. Cieszę się ,... Iwona Skofleg-Buczak Uwaga!!! Fantastyczny lekarz!!! (1) Od miesiąca jestem pacjentką pani dr - co prawda leczę się prywatnie w .....,... Gosia ja również polecam (1) Od wielu lat jestem pacjentką dr Niedzwieckiej. Jest sprawdzonym lekarzem i... gdańszczanka NAJLEPSZY LEKARZ (1) Nareszcie trafiłam na lekarza, który ma czas dla pacjentki. Pani doktor... Ewelina Bardzo dobry lekarz! (1) Doktor Chmielewski poprowadził moją ciążę. Zawsze odpowiadał na wszelkie... Renata Kajda Bella - opinia (1) "Spotykam" się z dr Niedzwiedzką od 7 lat, kiedy to poprowadziła moja ciążę.... Bella Plewa to spoko gosc (1) Co tu duzo pisac Plewe trzeba poznac.Trzeba wyczaic jego podejscie i rodzaju... asfodelka Tragedia (1) Do doktora trafilam calkiem przez przypadek, zaczęlam chocic do niego i tak... agnieszka super Pani doktor (1) ja tez lekarz zawdzięczam bardzo dużo ,umie leczyc. Niemoge tego przeżyc że... Iwona sprawna, szybka pomoc (1) konkretny przekaz informacji, trafna i szybka diagnoza - potwierdzona przez... gabrysin Dr Piskulak wymiata :-))) (1) To całkowita prawda. Taki lekarz to perła. Ma znakomite wyczucie i podejście... Ewacz Nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam tego lekarza, również posiadam abonament wykupiony... puma KOSZMAR (1) zawitalam do niej ...przez poysle w 6t.c ptraktowala jak intruza co zaciazyl... sona