polecam (1) bardzo miła pani doktor, bardzo dobry sprzet, dobry fachowiec,zauwazyla na... agnieszka kasjana - opinia (1) Rewelacja, polecam wszystkim, bardzo miła atmosfera, dr odpowiada na... kasjana Ania - opinia (1) podczs pierwszej ciąży miałam 3 ginekologów i każedmu z nich przeszkadzało to... Ania
recepcja (1) Jeżeli chodzi o doktora Miśkiewicza to jest to bardzo spokojny, delikatny i... carka Polecam (1) Doktor godny polecenia. Tyle, ile przeszłam z lekarzami nie ma lepszego.... pacjentka 2 Gosia - opinia (1) rewelacja:) jeśli w takich kategoriach można ocenić wizytę u ginekologa, to... Gosia super (1) bardzo dobry lekarz, prowadzi moją pierwszą ciążę, wizyta w miłej atmosferze,... Justa Podziękowania (1) Panie Doktorze, ogromnie podziękowania za pomoc i fachową wizytę. Chociaż... Jaga pozytywnie (1) jestem wprawdzie nową ale w pełni zadowoloną pacjętką dr Niedzwiedzkiej.... pacjentka Kompetentny i sympatyczny lekarz (1) Do doktora Szczypka trafiłam z polecenia, i sama również polecam.... Małgorzata lekarz z powołania (1) trafiłam do niego przypadkiem, za 2 tygodnie rodzę, jestem spokojna, w piątek... Kasia Krysińska Z pewnością polecam dr Olszewskiego (1) Osobiście uważam, że dr Olszewski jest kompetentnym fachowcem, który chętnie... Ewelina świetna opieka (1) Centrum zmieniło miejsce urzędowania. Gabinety są przestronne, a... Krysia fantastyczna (1) do dr Basi chodze juz od paru lat, przeprowadziła moja ciaże chociaż była nie... Daria Z. Kaśka - opinia (1) takich lekarzy to ze świecą szukać Kaśka Ania - opinia (1) Polecam wszystkim nastolatkom bojącym sie wizyty u ginekologa :) Pani doktor... Ania warto (1) Na wizyte czeka sie długo,ale na prawdę warto. Ania Asia - opinia (1) Mnie również przeraziły czytane opinie na temat Pani doktor Legan. Do doktor... Asia Lekarz = człowiek // po prostu rewelacja :) (1) Chyba musiałam przejść przez katorgę aby w końcu moje skołatane nerwy zostały... B.N. Niesamowite (1) Jestem pacjetka u dr Legan od samego poczatku ciazy czyli juz prawie 8... AS