Najlepszy lekarz (1) trafiłam do doktora w ciąży, która miałam zagrożoną. W końcu pierwszy lekarz,... Agnieszka J. Gorąco polecam :) (1) Jestem pacjentka dr Niedzwieckiej od paru lat, teraz prowadzi moja ciaze i... Sylwia Przyszła Mama - opinia (1) goraco polecam dla wszytskich" Panikar" takich jak ja!cudowna Pani Doktor! Przyszła Mama
lucyna budzinska - opinia (1) dr.jest bardzo dobrym specjalista iprzesymapatycz moja... lucyna budzinska Anna - opinia (1) Polecam dr Olszewskiego, jestem miło zaskoczona poziomem leczenia i... Anna znakomity doktor (1) Witam bardzo chciała bym wszystkim polecić znakomitego lekarza jakim jest... MONIKA ADAMCZYK aga - opinia (1) Polecam,bardzo dobry i miły lekarz. aga wielki pozytyw (1) Bardzo dobra poieka ginekologiczna, pacjentka nie jest w drugim planie zaraz... Jolanta Mielech Najlepszy lekarz (1) Byłam ostatnio na wizycie u doktora i jestem bardzo zadowolona. Super... Agnieszka Odradzam !!!!!!! (1) Długo wstrzymywałam się z negatywna opinią, żeby nie oskarżać pochopnie, ale... ceri Najlepszy ginekolog (1) Jestem pacjentką doktora od sierpnia 2007 roku. Dr.Mielcarek poprowadził moją... Anna Maria Kompletna porażka (1) Niekompetentna osoba w dodatku na niewłaściwym stanowisku, po wejściu z żoną... M.Bryll K - opinia (1) Poczytałam sobie różne (głównie pozytywne) opinie i poszłam. I chyba już nie... K Lekarz z prawdziwym powołaniem (1) Do Dr.Gniadka trafiłam zupełnie przypadkiem w celu wykonania USG prenatalnego... płocczanka super (1) Gabinet jest naprawdę godny polecenia. Pani Doktor jest przemiłą osobą,... Kasia magda - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z prowadzenia mojej ciąży , jak również korzystaąłm... magda REWELACJA (1) Dr Piskulak to fantastyczny lekarz. Niesamowicie miły, zawsze dostępny,... Mama i Tata Super specjalista (1) przed wizyta naczytalam się negatywnych opini o profesorze,że... Agula D szczerze polecam (1) Jestem pacjentką Pani Doktor od początku ciąży i jestem bardzo zadowolona z... Asia kobieta godna polecenia (1) przykre jest to ze takie negatywne sa opinie o pani Ani Legan...ja napisze... Magda