aga - opinia (1) Polecam,bardzo dobry i miły lekarz. aga wielki pozytyw (1) Bardzo dobra poieka ginekologiczna, pacjentka nie jest w drugim planie zaraz... Jolanta Mielech Najlepszy lekarz (1) Byłam ostatnio na wizycie u doktora i jestem bardzo zadowolona. Super... Agnieszka
Odradzam !!!!!!! (1) Długo wstrzymywałam się z negatywna opinią, żeby nie oskarżać pochopnie, ale... ceri Najlepszy ginekolog (1) Jestem pacjentką doktora od sierpnia 2007 roku. Dr.Mielcarek poprowadził moją... Anna Maria Kompletna porażka (1) Niekompetentna osoba w dodatku na niewłaściwym stanowisku, po wejściu z żoną... M.Bryll K - opinia (1) Poczytałam sobie różne (głównie pozytywne) opinie i poszłam. I chyba już nie... K Lekarz z prawdziwym powołaniem (1) Do Dr.Gniadka trafiłam zupełnie przypadkiem w celu wykonania USG prenatalnego... płocczanka super (1) Gabinet jest naprawdę godny polecenia. Pani Doktor jest przemiłą osobą,... Kasia magda - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z prowadzenia mojej ciąży , jak również korzystaąłm... magda REWELACJA (1) Dr Piskulak to fantastyczny lekarz. Niesamowicie miły, zawsze dostępny,... Mama i Tata Super specjalista (1) przed wizyta naczytalam się negatywnych opini o profesorze,że... Agula D szczerze polecam (1) Jestem pacjentką Pani Doktor od początku ciąży i jestem bardzo zadowolona z... Asia kobieta godna polecenia (1) przykre jest to ze takie negatywne sa opinie o pani Ani Legan...ja napisze... Magda NORMALNY LEKARZ (1) Drogie Panie! Ciąża to nie choroba! Nie oczekujcie od całego świata, że... mama Agatki OK,ALE WYPOSAŻENIE GABINETU POZOSTAWIA WIELE DO ŻYCZENIA (1) Bardzo miły dr.wyczerpujaco odpowiada na każde pytanie,naprawdę dobry... Basia wspaniały specjalista (1) Pan doktor prowadzi drugą moją ciążę i wszystko przebiega w najlepszym... Agata polecam (1) Miałam problem wymagający natychmiastowej interwencji, Pani doktor odebrała... karolina marta - opinia (1) Wspaniały człowiek marta Polecam:-) (1) Pani Doktor z powołaniem, kompetentna i bardzo miła. Gabinet ładny, sprzęt... Aga