Naprawdę polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić dr.Piotra Chmielewskiego. Prowadzi właśnie... Sabinaub Olek - opinia (1) Bardzo kompetentny cierpliwy i dobry lekarz- specjalista. Prowadzi obecnie... Olek ODPOWIEDNIA OSOBA NA ODPOWIEDNIM STANOWISKU (1) Jestem pacjentką Pani Doktor od ponad 8 -iu lat. Zaczęłam chodzic do Pani... Viola C.
świetny lekarz (1) fachowe podejście, miła atmosfera, cierpliwość w odpowiadaniu na pytania,... Majaki ludzki lekarz (1) Dr Piskulak prowadził moją drugą ciąże i bez porównania lepiej mi wszystko... Magda Super fajna (1) Ja zaczęłam chodzić do pani doktor jeszcze w spółdzielni. Potem na Chełam. To... mag bardzo, bardzo polecam :-) (1) Mam trojke dzieci, doswiadczylam kontaktu z bardzo wieloma ginekologami i... Paulina bardzo polecam (1) Dzisiaj byłam na usg u dr. Preisa. Muszę powiedzieć, że szłam do niego z... Agnieszka Gorąco polecam! (1) Fachowa obsługa, krótki czas oczekiwania na wizytę, łatwy dojazd go gabinetu. Małgosia NIESAMOWITY LEKARZ! (1) Fantastyczny specjalista, ze znakomitym podejściem do Pacjentek, gdybym miała... K.... profesjonalizm i perfekcja (1) w koncu ktos kto nie ignoruje tego co sie mowi i nie postępuje szablonowo ze... m_m kasia - opinia (1) naprawdę świetny lekarz. Dokładny, kompetentny i bardzo miły. Nie zbywa... kasia Iwona - opinia (1) Jestem pacjentką od 15 lat. To chyba najlepsza rekomendacja. Profesjonalne... Iwona Szczerze polecam ! (1) Dr Gniadek prowadził 2 z moich 3 ciąż i mozna powiedzieć,że m. in. dzięki... Marzena Wspaniały lekarz (1) Kiedyś do doktora trafiłam przez przypadek, gdy inny lekarz skierował mnie na... laura cudowny lekarz (1) od kilku lat jestem pacjentką Wspaniałego Lekarza dr Piotra Chmielweskiego... agnieszka Polecam. Bardzo dobry lekarz. (1) Dobry, kompetentny lekarz. Nowoczesny gabinet, latwy dostep do wszystkich... mara waszyk POLECAM (1) Profesjonalne a zarazem miłe podejście do pacjenta. Kompleksowe i nowoczesne... Dagmara K. zdecydowanie odradzam (1) Potraktował mnie przedmiotowo, był bardzo niemiły, przy zagrozonej ciazy z... Asia Dr Olszewska - rewelacyjny lekarz (1) Miałam przyjemność korzystania z usług Pani Doktor. Osoba niezwykle miła i... M.