dr Olszewski (1) Polecam! Fachowe podejście do pacjenta, kompetencja i rzetelność. W końcu... Agusia polecam (1) polecam bardzo serdecznie, dobre podejscie do pacjentki, tylko z czekaniem na... paulina anula - opinia (1) chodze od 7 lat i jestem zadowolona anula
Czuję się bezpiecznie (1) Korzystam z usług p.doktora Skóry od wielu lat i jestem zadowolona.Mam wiele... Bożena rewelacja (1) zgadzam się w zupełności, gabinet bardzo ładny, pani doktor świetna, miła,... mmm Lekarz z powołania (1) Od kilku lat staralismy się o nasze maleństwo, niestety bezskutecznie. Na... pacjentka niepolecam (1) usg 3d 200 zl -5 min zero wogule odpowiedzi na pytania nic niemowila a... kamila Przepuklina przepony u dziecka. (1) Jesteśmy rodzicami dziecka, u którego wykryto wadę przepukliny przepony.... beti Swietny lekarz (1) Dziwią mnie bardzo negatywne opinie na dr . Legan. Uważam ,że jest... Ewa Gorąco polecam:) (1) Drogie Panie, trudno niestety dogodzić każdej z nas. Jednak śmiło mogę... Ewa Ścibiorek dubeltówka - opinia (2) Bardzo dobry lekarz.Skrupulatny i rzeczowy, a każda wizyta zawsze konkretna.... dubeltówka najlepszy lekarz w Trojmiescie (1) jw. nie tylko jako ginekolog ale i jako endokrynolog. polecam Ania polecam zdecydowanie (1) Polecam innym kobietom usługi doktora Konefki. Profesjonalny, miły, uprzejmy,... macy ... (1) Lekarz moze i sympatyczny,faktycznie żart specyficzny, ale...na kazde zadane... Ania polecam (1) rzeczowy, cierpliwy, opanowany- co ma niebagatelne znaczenie w moim... joanna s. i jej dzieci:) Najlepszy ginekolog położnik na jakiego mogłam trafić :) (1) Dr Robert Nitkowski to rewelacyjny speckalista. Niewielu jest takich lekarzy,... Anka Bardzo dobry lekarz. Polecam jak najbardziej :) (1) Bardzo dobry lekarz. Polecam jak najbardziej :) annie Gorąco polecam!!!! (1) Z całą odpowiedzialnością i z czystym sumieniem mogę polecić Pana doktora... iwona s. Polecam (1) Polecam Pana Doktora. Miły, sympatyczny, konkretny, wszystko tłumaczy, jest... pacjentka Wszysko super! (1) Pinia doktor, to miła i konkretna osoba. Czas oczekiwania na wizytę nie... Anna