Z całego serca polecam :) (3) Pani Doktor przemiła, gabinet z przyciemnionym światłem co sprzyja atmosferze... Marika Świetny Specjalista (1) Bardzo dobry Lekarz godny polecenia Dzwonisz do niego jak masz problem a on... patusix absolutnie NIE POLECAM! (1) Nie polecam nikomu tego lekarza. Podczas wizyty nie słucha co się do niego... beti
Dobry lekarz, za sluszna cene (1) Doktor Miskiewicz, jest lekarzem mojej mamy, tak tez stal sie i moim. Lecze... K.Sz. pacjentka - opinia (1) Świetny lekarz bardzo pozytywne podejście do pacjenta,gabinet nowoczesny... pacjentka żal (1) Zdecydowanie odradzam wizyte u tego lekarza. Nigdy nie spotkalam lekarza tak... obiektywna polecam (1) najlepszy ginekolog u jakiego byłam, fachowy, delikatny i uprzejmy, polecam x BARDZO POLECAM (1) Polecam Panią doktor jako specjalistę i człowieka. Sposób podejścia do... Beata M. nigdy więcej (1) diagnoza była krótka - ciąża pozamaciczna....inny lekarz - wszystko w... kamilcia Co Wy tu Wypisujecie?! (1) Z ciekawości weszłam tu aby poczytać opinie i włosy mi dęba stanęły!Nie... kamilaR bardzo polecam (1) Polecam Panią doktor jako specjalistę i człowieka. Sposób podejścia do... Beata M. asia mama nikoli - opinia (1) nie ma tu miejsca zeby opiac jak pomogl mi dr gdy inni lekarze nie dawali... asia mama nikoli Stanowczo odradzam (1) Pani Dr jest osobą bardzo fałszywą kiedy chodzi się do niej prywatnie jest... Sylwia POLECAM ! (1) Jestem od kilku lat pacjentką doktora Nitkowskiego. Zajmuje się moimi... Marta Super lekarz (1) UWIELBIAM TEGO LEKARZA I CIESZE SIE ZE JEST TERAZ NA UJESCISKU BO MAM BLISKO... wioletta Gorąco POLECAM!!! (1) Pan Profesor to wpsaniały diagnosta i specjalista w swoim fachu. Polecam... KL profesjonalny (1) Bardzo profesjonalny lekarz, ma świetne podejście do pacjentki, dyskretny,... izabelko Lekarz na 7-kę!!! (1) Dr Nitkowski to lekarz z powołania. Budzi zaufanie od pierwszej wizyty.... Magda Wspaniały lekarz (1) Serdecznie polecam tego cudownego specjalistę. Zawdzięczam mu życie mojego... Ewa Po prostu Lekarz z prawdziwego zdarzenia!!! (1) Szczerze i bezsprzecznie polecam dr Nitkowskiego wszystkim kobietom!! To... Asia P.