Odradzam!! (1) Drogie panie, szczerze odradzam spotkania z Anielą. Właściwie powinnam od... dorotka POLECAM !!! (1) Jest to lekarz z powołania, delikatny, miły, rzeczowy. Dobrze usytuowany... ML stanowczo odradzam (1) Stanowczo odradzam. Na wizytę zostałam przyjęta z 1h godzinnym opóźnieniem... niezadowolona
Polecam! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Pana dr.Piotra Chmielewskiego. .Miły... Ewa Polecam!!! (1) Wreszcie trafiłam na odpowiedniego ginekologa. Bardzo miła Pani Doktor,... Mary Shelley Lekarz godny polecenia! (1) Pana Doktora poleciła mi koleżanka. Nie żałuję swojej decyzji, gdyż od... Zuzanna Młynarska Polecam (1) Jest lekarzem profesjonalistą, ciepły, wyrozumiały, delikatny, życzliwy,... Marzena Litwińska Po prostu najlepszy... (1) Każdemu, komu zależy na dobrej, fachowej, kompetentnej, solidnej i... Hanna Bielińska JH - opinia (1) bardzo miły i fachowy lekarz.Trafiłam do niego z polecenia mojego... JH Zdecydowanie polecam! (1) Bardzo życzliwe, profesjonalne podejście do pacjenta. Przede wszystkim bardzo... lunap stanowczo nie polecam (1) Nie polecam innym kobietom wizyty u doktora Janeckiego, ponieważ jego... niedoszła matka, niestety polecam!! (1) anioł ,nie lekarz :)) dr Chmielewski to mój lekarz od ponad 10 lat .... zadowolona pacjentka POLECAM (1) Dr Szafran prowadził moją pierwszą ciążę i jestem pod ogromnym wrażeniem... Agnieszka POLECAM (1) Zdecydowanie polecam Panią doktor jest bardzo miłą i kompetentną osobą .W... Sylwia najlepszy specjalista (1) Do doktora trafilam z polecenia znajomego lekarza. Oprócz normalnych badań... edyta wsumie to polecam (1) lekarz bardz o miły, wszystko dokładnie\tłumaczy, byłam u niego niecały cały... Magda Karolina - opinia (1) Niestey nie mogę sie zgodzić z Anna. Ja do Pani Marty wybrałam się po raz... Karolina nie polecam (1) nie polecam usług pani dr, choc na poczatku wydawała mi sie miła, po 6... AAAA i tak i nie (1) lekarz dobry, choć wysłała mnie na wizytę do endokrynologa z wynikami (w tej... Agnieszka wszytsko ok (1) poszłam wykonac do dr usg w 12 tyg ciąży, z prośbą o dokładne badanie czy... Aaania