dobra opieka ale brak specjalistycznego sprzętu (1) Wizyta kosztuje 120zł w tej cenie wykonywane są także dodatkowe badania np.... A Polecam!!!! (1) Witam drogie Panie! Pod opieką doktor Sepioło jestem od ośmiu lat. Prowadziła... karola Profesjonalnie (1) Od lat uczęszczam do tego lekarza, poleciła mi go mama , która sporo sama... Aniuko
bardz dobry lekarz (1) Prowadził moją ciążę w 2000. Wcześniej byłam u beznadziejnego lekarza, dr.... Aga REWELACJA!!! (1) to już nie pierwszy raz jak trafiłam do Pani Agnieszki i jestem bardzo... Emilka Jeżeli chcesz zrobić badanie usg ciąży to nie u tego lekarza. (1) Lekarz miły, ale na tym koniec. Cena wykonania usg ciąży 100 zł, czas badania... Agatka odradzam! (1) prowadzil przez jakis czas moja ciaze, ale jesli na kazdej wizycie mnie... pikku Blanka - opinia (1) Jestem jak najbardziej za! Pani Stachowiak prowadzi moją ciąże bardzo... Blanka Dr. Janczewski (1) Super lekarz, bardzo miły, sympatyczny, bardzo dobry specjalista, polecam Ania niezgadzam sie z negatywnymi opiniami (1) Nie rozumiem kobiet, ktore chodza do lekarza i oczekuja, ze lekarz bedzie... innabajka Bardzo polecam (1) Po przeczytaniu niektórych zamieszczonych poniżej opini, naprawdę bałam się... Ola świetnie (1) co tu dużo mówić polecam polecam i jeszcze raz polecam. Profesjonalnie miła... aga najlepszy lekarz jakiego znam (1) najlepszy lekarz jakiego znam ula można mieć zaufanie (1) Trafiłam do gabinetu dr A. Kowalewskiej-Włas po wielu latach ciągnących się... Ewelina super (1) nie ma lepszego ginekologa w trójmieście. Pan doktor jest bardzo sympatyczny,... Kamilcia polecam (1) Pełen profesjonalizm, fachowe podejście. Jest przesympatyczna, aż chce się ją... ii Polecam z całego serca (1) Rewelacyjna i niezwykle kompetentna Pani Doktor. Dzięki niej właśnie... Małgorzata Myślałam, że będzie super ale się pomyliłam (1) Wszystko było ok, Pani doktor uprzejma, odpowiadała na każde pytania, wizyty... Karinka ...dzięki pani doktor mam wspaniałego synka... (1) Polecam panią doktor Agnieszke Kowalewską - Włas. Miła, sympatyczna,... Kasia Diana opinia - pacjentka (1) Ja również korzystam z usług Pani doktor, jest rzetelna, miła, wszystko... AK