Bardzo dobry lekarz (1) Chodzę do Pani doktor od 3 lat. Jestem bardzo zadowolona i gotowa jestem... Sylwia ginekologia (1) mam problem może ktoś miał podobny i może mi pomóc,prawdopodobnie jestem w... nina13 WSPANIAŁY LEKARZ!!! (2) WSPANIAŁE PODEJŚCIE DO PACJENTA,ZROZUMIALE I RZETELNIE WYTŁUMACZY HISTORIĘ... AGA
Omijajcie ten "gabinet" i tego "lekarza" szerokim łukiem (1) Zacznę od totalnegu braku rozmowy z Pacjentem, braku zrozumienia,... ex-pacjent NIE POLECAM !!! (1) Pani dr olewa totalnie swoje pacjentki!! Nie dość że co miesiąc spóźnia się,... była pacjentka Pani dr BARDZO FAJNA P.DOKTOR (1) chodze do tej Pani doktor juz kilka miesięcy-prowadzi moją ciażę i jestem... turkus Najlepszy lekarz jakiego znam ! (1) U Dr lecze sie juz 2 lata, moja mama równiez, jest to bardzo ciepły człowiek,... Emi Polecam (2) Wszystkie negatywne opinie zawarte na tym forum są absolutnie nieprawdziwe!... Leokadia POLECAM (1) bardzo dobry lekarz,cierpliwy i konkretny. p.s daje wydruki z USG:) aga Julka - opinia (2) Jak narazie byłam u doktor Legan raz i jestem bardzo zadowolona. Byłam bardzo... Julka Bardzo profesjonalna opieka medyczna. (1) Bardzo profesjonalna, nienaganna i rzetelna opieka medyczna. Precyzyjne i... Ania Polecam !!! (1) Bardzo dobry lekarz, życzliwy, cierpliwy i co najważniejsze wizyta przebiega... Justyna super (1) Pani dr. Ciach prowadzila moja ciążę oraz leczyła mnie jak pracowała w... Beata Z czystym sercem polecam (1) Moim zdaniem Dr Szczypek jest lekarzem z powołania.Prowadził moją zagrożoną... hanka super lekarka (1) bylam pierwszy raz i jestem pod wrazeniem!! Super babka!! Rewelka ! polecam... MW bardzo dobra opieka (2) wg. mnie jest to bardzo dobrze wyposażony gabinet. Byłam badana przez dr.... Monika Monika - opinia (2) Wspaniała kobieta Prowadziła moja ciąże 7lat temu. Dla niej pacjent nie... Monika Paulina - opinia (1) Bardzo dobry lekarz z doświadczeniem. Prowadził moją ciążę i zawsze chętnie... Paulina perfekcja w każdym calu !! (1) Trafilam do p. doktor przez przypadek, przejrzalam forum internetowe i... Eliza B Najlepsza lekarz (1) Polecam Panią doktor. Jestem jej pacjentką od kilku lat i nigdy się na niej... Beata