BARDZO FAJNA P.DOKTOR (1) chodze do tej Pani doktor juz kilka miesięcy-prowadzi moją ciażę i jestem... turkus Najlepszy lekarz jakiego znam ! (1) U Dr lecze sie juz 2 lata, moja mama równiez, jest to bardzo ciepły człowiek,... Emi Polecam (2) Wszystkie negatywne opinie zawarte na tym forum są absolutnie nieprawdziwe!... Leokadia
POLECAM (1) bardzo dobry lekarz,cierpliwy i konkretny. p.s daje wydruki z USG:) aga Julka - opinia (2) Jak narazie byłam u doktor Legan raz i jestem bardzo zadowolona. Byłam bardzo... Julka Bardzo profesjonalna opieka medyczna. (1) Bardzo profesjonalna, nienaganna i rzetelna opieka medyczna. Precyzyjne i... Ania Polecam !!! (1) Bardzo dobry lekarz, życzliwy, cierpliwy i co najważniejsze wizyta przebiega... Justyna super (1) Pani dr. Ciach prowadzila moja ciążę oraz leczyła mnie jak pracowała w... Beata Z czystym sercem polecam (1) Moim zdaniem Dr Szczypek jest lekarzem z powołania.Prowadził moją zagrożoną... hanka super lekarka (1) bylam pierwszy raz i jestem pod wrazeniem!! Super babka!! Rewelka ! polecam... MW bardzo dobra opieka (2) wg. mnie jest to bardzo dobrze wyposażony gabinet. Byłam badana przez dr.... Monika Monika - opinia (2) Wspaniała kobieta Prowadziła moja ciąże 7lat temu. Dla niej pacjent nie... Monika Paulina - opinia (1) Bardzo dobry lekarz z doświadczeniem. Prowadził moją ciążę i zawsze chętnie... Paulina perfekcja w każdym calu !! (1) Trafilam do p. doktor przez przypadek, przejrzalam forum internetowe i... Eliza B Najlepsza lekarz (1) Polecam Panią doktor. Jestem jej pacjentką od kilku lat i nigdy się na niej... Beata Polecam:) (2) Bardzo dobry i kompetentny lekarz !! Nic dodac nic ująć ;) Kasia pacjentka (1) Od kilku lat jestem pacjentką Pani dr Ciach i chciałbym powiedzieć, że nigdy... pacjentka wstyd (1) Moim zdaniem, lekarz do leczenia chorób może i się nadaje,ale na pewno nie do... jmk22 ODRADZAM TEGO LEKARZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Co prawda wizyta była dość dawno temu ale na długo zapadła mi w pamięci...... Anna Polecam (1) Pan dr został mi polecony przez wiele moich klientek i rodzinę. Bratowa... d