Swietny lekarz (2) Dzieki Panu dr Kowalskiemu na swiat przyszla moja coreczka. Doskonale... Ania tata - opinia (1) Witam . Zona poprosiła go o wypisanie leków podtrzymujących bo sie nam... tata Lekarz dla pacjentki wymagającej (3) Leczę się u Pani Doktor Katarzyny Ciach od kilku lat. Jestem bardzo... Agnieszka
super! (2) Goraca polecam Pania Doktor. Prowadzila moja ciaze, i dzieki niej moja... A. Najlepsza jaka znam ;-) (1) Goraco polecam wszystkim ;-) Dorii Polecam! (1) Trafiłam do p.Kariny w 20 tyg ciąży po niemiłym doświadczeniu z innym lek.... Rogalita Super lekarz!!!!! (2) Serdecznie polecam wszystkim starającym sie o dziecko pana dr... Kasia kiepski specjalista (2) ja nie polecam tego lekarza. Moze jest miły, ale ja po kilku wizytach u... marysia ............ (1) Pomimo wszystkich wyników jakie jej przyniosłam na wizytę, nie potrafiła... megolan Polecam!!! (2) Lekarz godny zaufania oraz doświadczony. Do każdego problemu podchodzi... Pacjentka moze i dobry (1) same pochwały \.super tylko ze ja chodze do niego z NSZ.to juz taki miły nie... kamis superlekarz (1) mega-superlatywy dla pana Doktora za;ogromna wiedze medyczna ,trafnosc i... m.bonk Odradzam zdecydowanie (1) Pani doktor jest nieuprzejma i ma różne dziwne teksty, które świadczą o jej... Kobietka gorąco polecam! (1) Wizyta w gabinecie doktora Tomasza Konefki sprawia, że kobieta czuje się... Maria Dr Olszewski (3) Witam, Byłam ostatnio na USG 3D u Dr Olszewskiego.Bardzo zależało mi na tym,... julkasi do rzecznika praw pacjenta (1) LEKARZ NIE PROWADZI KARTY CHOROBY PACJENTA.MIMO UMÓWIENIA SIĘ Z WYPRZEDZENIEM... ANNA Fantastyczny człowiek (1) Bardzo polecam! Dzięki Panu doktorowi uwierzyłam, że mogę być mamą. Prowadził... Ola Modzelewska Super lekarz (1) Pan Doktor Mielcarek to naprawde bardzo dobry ginekolog, byłam i jestem jego... Emi Lekarz z powołania (1) Lekarz jakich mało w dzisiejszych czasach, nie obchodzą go pieniądze tylko... Jola polecam (1) Bardzo gorąco polecam dr Kobierską. Od początku ciąży mnie prowadzi i jestem... Sylwia K.