Rewelacja, polecam (1) Naprawdę przemiła i kompetentna Pani Doktor. Prowadzenie ciąży super, mimo iż... Magdallena Profesjonalny i bardzo miły (1) Od 4 lat jestem pacjentką dr Skóry i muszę docenić jego fachowe podejście do... Ola Gorąco polecam (1) Doktor bardzo miły, fachowy, konkretny z dużym doświadczeniem. Anna
polecam (1) od długiego czasu jestem pacjentką pana Doktora - szczerze polecam!! Nie ma... anna Szczerze polecam (1) Dr Nitkowski prowadził moją ciążę od początku. Szczerze polecam- wyjaśnia... Justyna Małgorzata - opinia (2) Pan doktor ma bardzo dobre podejściie do pacjentki i jest bardzo... Małgorzata zdecydowanie polecam (1) Dla mnie Pani dr jest najlepszym lekarzem w trójmieście. Jako jedyna od razu... zadowolona Monika - opinia (2) Jeśli chodzi o leczenie czy prowadzenie ciąży to jestem bardzo zadowolona z... Monika MD - opinia (1) polecam MD to jest lekarz z powołania :) (2) bardzo miły i sympatyczny poszłam do niego z polecenia koleżanki i naprawde... mara Bardzo dziwią mnie te negatywne opinie. (1) A mojej mamie Pani doktor wykryła torbiel na jajniku i dzięki Niej ma go już... Ewelina Polecam (1) Z mężem staraliśmy sie o dziecko 1,5 roku i dziś jestem w końcówce 3 miesiąca... kalu Polecam :) (1) dokladny ,przemiły i uśmiechnięty :):) wielki specjalista.DZIEKUJE .agnieszka agnieszka pacjentka (1) Wypowiedź panny o imienu Marta jest conajmniej żenująca! Wspólczuję... justyna REWELACJA - SERDECZNIE POLECAM (1) Do Pani Doktor Agnieszki Kowalewskiej- Włas trafiłam na pierwszą w swoim... M. ABRAMEK - FIRLEJ Gorąco Polecam Wszystkim Kobietom :-) (1) Pani Doktor ujęła mnie troskliwym podejściem do pacjęta, była delikatna i... Bardzo zadowolona kobieta Polecam i dziękuję! (2) Do Pani Doktor Agnieszki Kowalewskiej-Włas trafiłam na pierwszą w swoim życiu... Aggg Nie podobał mi się (1) Nie polecam wcale wizyty w tym gabinecie na USG. Poczekalnia mała, rotacja... Marzena najlepsza ! (1) Pani doktor to nie tylko bardzo dobry specjalista, ale również wspaniała... MWa anecia89 - opinia (1) Witam. Właśnie dr. Musiał prowadzi moją ciąże i jak narazie nie narzekam,... anecia89