fatalnie (1) Prowadził moją ciążę, żałuję że właśnie on. Jak źle się czułam i prosiłam o... Agnieszka serdecznie polecam (1) przesympatyczny lekarz- kultura, wrazliwosc,profesjonalizm pod kazdym... pacjentka z Gdyni M. - opinia (1) wystawiłam same szóstki, cóż mogę więcej dodać? dla mnie lekarz z powołaniem... M.
Polecam;-) (2) Byłam po raz pierwszy u Pana Doktora na wizycie. Zrobił na mnie b. dobre... M.P. polecam ! (1) Konkretny lekarz, miałam przyjemność poznać w szpitalu tego własnie Pana... a, starogard Polecam w 100% (1) Jestem pacjentką Pani doktor już od dłuższego czasu i naprawdę nie żałuję... Marlena Gorąco polecam! (1) Lekarz z powołania, każda wizyta jest miłym i rzeczowym spotkaniem. Doktor... MS Wspanialy lekarz (1) Polecam Pana doktora jest wspanialym lekarzem Solidny, dokladny, troskliwy..... Pacjentka Gorąco polecam !!! (1) Polecam gorąco wszystkim pacjentkom. Przesympatyczna Pani Dr. z bardzo dużą... Joanna Winiarczyk Zadowolona pacjentka (1) do dr. Legan uczęszczam tak od 1993 roku.zarówno prywatnie jak i na... Iwetta Nie polecam (1) Byłam pacjętką P. Dr, lecz zaniepokoiło mnie takie zbytnio bezstresowe... Zawiedziona Polecam (1) Polecam Panią Dr. Na wizytę nie czeka się długo. Wszystko ładnie wyjaśnione,... Dorota Dr Hanna Olszewska (1) Wspaniała pani doktor. po raz pierwszy przekonałam się że wizyta u ginekologa... Anula pozytywnie (1) Pani dr ma dobre podejście do swoich pacjentów. Korzystałam z jej pomocy w... ada Wspaniały lekarz! (1) Polecam dr Szczypka z całego serca! Wspaniały profesjonalista! Prowadził moją... Justyna cena za spokój (5) Koszt wizyty może nie najtańszy, ale napewno warto. Pełna diagnoza i pewność... Iwona Ginekolog godny polecenia (2) Bardzo dlugo szukalam ginekologa na moja pierwsza wizyte u tego specjalisty.... Iza P. dr Nitkowski (1) Miły, sympatyczny, taki powinien być każdy lekarz. Polecam! Zosia cennik by się przydał (1) Porównuję opinię o lekarzach i przydałby się cennik. Na razie dr.... alia Taki lekarz to prawdziwy przyjaciel. (2) Dr Januszewska na każdej wizycie bada mnie bardzo dokładnie, wykonuje USG i... Dzwonkowska Dagmara