TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Brak słow !!!! przez tą niby doktor straciliśmy dziecko . Powinna kostke... Artur najlepszy (1) Dr Fiutowski jest rzadkością w naszej służbie zdrowia - to prawdziwy lekarz z... Ivy dr Olszewska - niekompetentna lekarka (2) dr Olszewska podczas USG powiedziala mi, ze moje dziecko ma downa. Badanie... ola
Bardzo dobry lekarz (1) Pan Robert prowadzil mi ciaze i moja zdrowa coreczka ma 10 w skali apgar :)... Aleksandra K Odradzam (1) Pani doktor przyjmuje w przychodni na Wzgórzu w Gdyni. Mam niepokojące... Kinga Polecam! (1) Pani doktor jest moim 3 ginekologiem. I zdecydowanie najlepszym! Jest... Bombel idealny lekarz (1) Pan dr Piotr Mielcarek to najlepszy ginekolog, jakiego spotkałam do tej pory.... Alina 9 lat z rewelacyjna dr Kasia (1) jestem pacjentka pani doktor od 9 lat. najpierw w przychodni na ujescisku,... Eliza BEZCENNY:) (2) URATOWAł MI ZYCIE . JEST CUDOWNY!!!!!!:):):):):) Agnieszka Szpojda Najlepszy ginekolog (2) Kompetentny, godny zaufania, troskliwy i dbający o problemy pacjentki lekarz.... Agiser Nie znam nikogo kto mógl by sie równać Panu dr Wydra. POLECAM (2) Nie znam nikogo kto mógl by sie równać Panu dr Wydra. POLECAM iwona GORĄCO POLECAM, CUDOWNY DOKTOR!!!! (1) Serdecznie polecam wszystkim usługi Pana Doktora! Wspaniały... Ewa Antczak Cham i prostak (3) Cham i prostak R Profesjonalizm (1) Wreszcie byłam potraktowana przez ginekologa całościowo,rzeczowy... jagulec Rewelacja dla ciężarnych (1) Dr Stukan prowadzi moją ciążę w Medicoverze. Skierował mnie na cały pakiet... Małgosia Najleprza (2) Wspaniała lekarka ciepła miła konkretna! Prowadziła moja ciąże i zostaje juz... Marta pacjentka - opinia (3) ja nie bylam zadowolona z wizyty, owszem tak jak wszyscy piszecie wywiad... pacjentka Nie polecam (1) W sumie to nie polecam. Zgadzam się z poprzednimi opiniami, małomówny,... Karla POLECAM:)))))))))))))))) (1) Jestem pacjentka Dr Skóra bardzo mily sympatyczny doktor polecam wszystkim... Maja Polecam (1) Szczerze polecam.Wizyty rzeczowe, fachowe, a przede wszystkim wyczerpujące... A