Dr Olszewski- POLECAM (1) Przy pierwszej wizycie byłam strasznie zestresowana, bo mam złe skojarzenia z... Dorota Wspaniały Pan Doktor!! (4) Polecam Pana Doktora wszystkim tym Paniom, albo przyszłym matkom, które chcą... Pszczólka Maja Wysoka jakość usług , pełen profesjonalizm (1) Z czystym sumieniem polecam prof.Preisa. Super sprzęt, fachowe i... mama
NIE POLECAM - "DZIĘKI" NIEMU MOJA CIĄŻA BYŁA KOSZMAREM (1) Witam, Podpisuję się pod poniższą opinią kogoś o nicku "tata". Nasza... mama Doskonały lekarz! (1) Pan dr jest wspaniałym lekarzem i z najczystszym sumieniem polecam Go... Anna Tylko do Pani Doktor !!! (1) Pani Doktor uratowała mi życie. Jest wybitnym diagnostą, wyjątkowo dokładnym,... Karolina Ewelina - opinia (2) Pani doktor prowadziła moją ciążę, wszystkie badania miałam zrobione w... Ewelina POLECAM (1) W pierwszej połowie ciąży byłam zmuszona zmienić lekarza prowadzącego.... Justyna H. Nie polecam (1) Kiedyś to może i był człowiek z powołania i ludzki ale teraz traktują... Joanna Lekarz jakich mało (1) Dr Nitkowski prowadził moje dwie ciąże od początku do końca w miłej i... Anna Nlikowska nie polecam !!!!!!!!! (1) Witam serdecznie czytając opinie o dr.stukanie to jestem naprawdę pod... MYCHA80 Polecam (1) Dr.Gniadek prowadził mi jedną ciąże(zagrożoną),i się udało dziś moja córeczka... Magda polecam (1) bardzo konkretna , nie ocenia , jeżeli coś ci się przyplątało jakieś... ZADOWOLONA POLECAM (1) Nie spotkałam wcześniej lekarza z takim podejściem do pacjentek, miła,... xxx Zadowolona (1) Do pani doktor chodzę już dość długo obecnie prowadzi moją ciąże jestem z... Zadowolona krwawienie po badaniu genetycznym (1) Ma plusy i minusy. Do plusów mogę zaliczyć dokładność badania, widać, że... Sylwia polecam (1) napisałam już wcześniej, że jestem pod wrażeniem (a zetknęłam się z wieloma... Sylwia doskaonaly dr Dariusz (1) Jestem pacjentka doktora od ponad 10 lat. Rewelacyjny czlowiek, lekarz z... Eliza Arek - opinia (1) Jestem ojcem naszego przyszłego bobasa.Chcieliśmy sobie zrobić najwspanialszą... Arek wierna pacjentka - opinia (4) przesympatyczny lekarz- kultura, wrazliwosc,profesjonalizm pod kazdym... wierna pacjentka