dr Basia - POLECAM!!!:) (4) dr Basie jest wspanialy ginekologiem i człowiekim. Kompetentna, miła,... Ewelina mała - opinia (1) zdecydowanie polecam dr Kulikowską - Ciecieląg. sympatyczna, delikatna,... mała E - opinia (1) Polecam. Wizyta w gabinecie Pani dr Ciach przebiegała w bardzo sympatycznej... E
Sympatyczna i kompetentna (1) Pani doktor jest osobą serdeczną. Zawsze wszystko wytłumaczy, czy to o... Hunk Rzeźnik nie lekarz (2) Mam szczerą nadzieję zniszczyć niezasłużoną dobrą opinię tej wrednej baby, za... nie_szkodzi Sympatycznie, rzeczowo, bezstresowo - polecam :) (1) trafiłam do tego lekarza przez znajomą. jestem zadowolona. komplet badań na... Agnieszka Polecam! (1) Do Pani dr Chwastek chodzę już od roku i naprawdę mam o niej najlepsze... Anna POLECAM! (1) Swietny lekarz,yłam na usg 3d,adanie przeprowadzone ardzo szczegółowo i w... kasia profesjonalizm i kultura osobista (1) Zmieniłam miasto na stolicę,ale pozostałam nadal pacjentką Pani dr,bo jest... Bożena nie polecam (5) Jest to lekarz , który nie rozumie , co to są zmiany wymagające pilnej wizyty... niedoszla pacentka polecam (1) W końcu po latach tułaczki po ginekologach, znalazłam- już od dziś mogę tak... pati JŁ - opinia (1) Długo szukałam lekarza ginekologa, który pacjentkę będzie traktował jak... asika84 - opinia (2) Niestety nie mogę się wypowiedzieć na temat wiedzy i fachowości Pani... asika84 Ewelina - opinia (1) bardzo jestem zadowolona Ewelina polecam (1) Polecam panią doktor. Bardzo miła i delikatna osoba. Poświęciła mi tyle czasu... Joanna Polecam!! (1) Bardzo konkretna, nie ocenia, umie wysłuchać, odpowiada na każde pytanie -... Sylwia Dokładny, cierpliwy lekarz. Polecam! (1) Dokładny, cierpliwy lekarz. Polecam! Pacjentka Saba - opinia (1) NIGDY PRZENIGDY NIE POLECAM TEGO LEKARZA!!!!PIERWSZA WIZYTA OWSZEM BARDZO... Saba Niedouczony ignorant i służbista! (2) Podczas mojej pierwszej ciąży skierował mnie do szpitala na operacje... Iza Nie polecam (1) Trudno mi oceniać wiedzę medyczą Pana Doktora, ale jeśli chodzi o podejście... Jagoda