nie polecam (2) A ja natomiast nie polecam pana doktora, na wszystkie moje problemy zwiazane... Aska USG (1) W trosce o zdrowie (psychiczne przede wszystkim) kobiet ciężarnych czuje sie... ciężarna NIC SPECJALNEGO (1) Wizyta bardzo droga , a przy tym bardzo szybka i byle jaka . Nic konkretnego... była pacjentka
Jak najbardziej polecam (1) Byłam u Pani Małgosi w piątek. Przyjęła mnie mimo napiętego... Emilia Polecam (1) Zdecydowanie polecam Panią dr Niedźwiecką. Anna Gorąco polecam!!!! (1) Z całą odpowiedzialnością i z czystym sumieniem mogę polecić Pana doktora... MAGDA J. Strasznie się zawiodłam... (2) Chodziłam do Pani doktor Legan od jakiegoś czasu,zaszłam w ciąże i wszystko... Justa Odradzam !!! (1) Wyjątkowo nieprzyjemny. Arogancki. Wizyta była bardzo droga. W czasie badania... byla pacjentka POLECAM (1) Jestem od kilku lat pacjentką doktora Rogozy. Zajmuje się moimi badaniami... Magda dora - opinia (1) nie polecam. całą wizytę gadała przez telefon o synu.Na koniec zapytała mnie... dora Super. (1) Pani dr Niedźwiecka prowadziła moją ciążę. Jestem bardzo zadowolona, każda... Lidia J. Kasia - opinia (2) Naprawdę kompetentna Pani doktor a do tego bardzo miła. Gabinet bardzo... Kasia Hmm... (2) Owszem-całkiem miła kobieta, jednak uważam, że cena za wizytę nie współgra z... Anna Bardzo dobry lekarz! (1) Bardzo polecam dr Mielcarka! To zdecydowanie już "mój lekarz" i nie zamierzam... pacjentka Świetny (1) Jest to lekarz, który ma świetne podejście do pacjenta. Można z nim... K Super lekarz :):) (1) Pan R.Nitkowski to miły, sympatyczny, kompetentny, profesjonalny lekarz,... Aleksandra MEGA POZYTYW!!!! (1) Gdyby nie jego żona i mój narzeczony, to bym się w nim zakochała! ;)... gość Ginekolog Lenczewska-Wężyk prośba o opinie (1) Witam Czy moze któraś z Pań była u tej Pani ginekolog i mogłaby sie... zabcia Nie polecam (1) Fatalnie kiepskiej jakości podejście do pacjenta. Nie prowadzi się... Magda Na klopoty ginekologiczne najlepsza dr Tomczyk-Małyjasiak (1) Fachowość , profesjonalizm , zyczliwość i wieczna gotowość do udzielania... M.K