Bardzo polecam (1) Ponieważ Pani Mincewicz-Narloch jest bardzo skrupulatna i robi mozliwie... Ola gorąco polecam! (1) Pani doktor jest rewelacyjna! Przesympatyczna, cierpliwa i dokładna, stres... Iza NAJLEPSZY GINEKOLOG W TRÓJMIEŚCIE (1) Wspaniały lekarz, najlepszy jakiego poznałam, do którego mam pełne zaufanie.... Ewa
świetny lekarz! (1) Pan doktor szybko rozpoznal chorobe, zaczal leczenie i obeszlo sie bez... Dorota ZŁY LEKARZ!!!!! (3) Nie polecam nikomu tego lekarza.Jest gruboskórny i zachowuje się jakby... pacjentka Super lekarz! (1) Niedawno zostałam szczęśliwą mama. Dzięki dr Nitkowskiemu moja pierwsza ciąża... Monika A. Polecam. (1) Dr. Miskiewicz jest moim lekarzem od kilkunastu lat i polecam Go za... Ola suuuuuper (2) wspaniała pani dr, rzeczowa, kompetentna, życzliwa i pomocna, prowadzi moja... Aania pi (1) super lekarz :-) pi polecam dr:) (1) chodze juz od ok roku do Pani dr i jestem zadowolona, mialam problemy z... :) Rewelacyjny człowiek (1) rewelacyjny lekarz dokładny przesympatyczny bardzo profesjonalny.. trafiłam... Kasia Super doktor!!! (1) Pani Agnieszka prowadzi moją ciążę, w tej chwili jet to początek 9 miesiąca i... Demon mam mieszane uczucia (1) Pan Doktor to miły, i chyba kompetentny człowiek. Pisze chyba, bowiem u mnie... AAK naprawdę dobry specjalista (1) prowadziłam u niego dwie ciąże i byłam bardzo zadowolona. jako lekarz-bardzo... mamusia Dana - opinia (1) Bardzo polecam dr Szczypka, mily, profesjonalny,opanowany zawsze opowiadał... Dana Bardzo miła Pani doktor (1) Poszłam do Pani doktor bo poleciła mi koleżanka. Jestem bardzo zadowolona że... Zachwycona K.M. - opinia (1) Miałam wiele przykrych doświadczeń z ginekologami. Wreszcie trafiłam na... K.M. Dr Trawiński (2) Bardzo polecam dra Trawińskiego. Bardzo dobry,zdroworozsądkowy lekarz, a przy... Dominika Kieyś i owszem, teraz niestety nie (1) Pani dr leczy od lat kobiety u mnie w rodzinie - zaczynając od babci, poprzez... zawiedziona nigdy więcej! (1) Byłam niestety dwa razy u dr Kijucia. O 2 razy za dużo. Szkoda czasu i... effka