Dr Olszewska - dobry ginekolog, ale jak jest problem... (1) Dr Olszewska jest miła, kulturalna, wizyta u niej jest bezstresowa, badanie... lea Może i dyplom lekarza posiada, ale z jakim wynikiem to inna sprawa... (1) Przychodnia na ul Porębskiego 9. Wizyta 55zł (albo termin za 3 miesiace NFZ).... RR Nie polecam (1) Jeśli chodzi o prowadzenie ciąży, to nie mam zastrzeżeń. Pani Doktor miła,... Zawiedziona
Numer 1 w trójmieście (1) Chodziłam do wielu prywatnych gabinetów ginekologicznych ( Gdynia, Gdańsk),... ka Szczerze nie polecam!!! (1) Dziewczyny,korzystałam z "usług" tej Pani która zwie się lekarzem przez ponad... Vanilia DOSKONAŁY SPECJALISTA:) (1) CHCE JAK NAJBARDZIEJ POLECIC WSZYSTKIM PANIA KTORE CENIA SWOJE ZDROWIE... SLODKA x - opinia (1) Byłam u pana dr w ciazy, 26 tydzien, wg dr Priesa ciaza przebiegała... x Lekarz z powołania (1) Cudowny ciepły człowiek.Wspaniały lekarz.Nigdy nie odmówił pomocy.Wiem ze w... Ewa prokop Same pozytywy (1) O Panu Nitkowskim można napisać same pozytywy. Dzięki niemu bardzo dobrze... Z pozdrowieniami: Kasia Hirsz:) POLECAM (1) POLECAM KLINIKĘ.JEST TAM MIŁA I PROFESJONALNA OBSŁUGA,PANUJE KAMERALNA... ELŻBIETA Polecam (1) Bardzo dobry lekarz, niestety cena aż 200 zł. EJ AN - opinia (1) Fantastyczny lekarz, profesjonalista, można oddać zdrowie w jego ręce. AN zdecydowanie nie polecam (1) W lipcu 2010 roku byłam na wizycie u dr Olszewskiego. Celem wizyty było... krytyk braku kompetencji super lekarz (1) polecam dr.piskulaka super lekarz odpowiada na wszystkie nawet te głupie... eda Opieka lekarska na najwyżsym poziomie (1) Dr Fiutowski to prowdziwy lekarzy, który przede wszystkim pomaga i leczy.... dor POLECAM!! (1) Polecam każdej kobiecie, obsługa miła i zorientowana! Lekarz uczciwy, miły i... pacjentka zdecydowanie polecam (1) dr Olszewski to bardzo dobry i kompetentny lekarz. Prowadził moją pierwszą... lina Polecam (1) Polecam Klinikę innym osobom, profesjonale podejście do pacjenta,... millefolia doktor Pątkowski rzeczywiściel zawalczył o moje zdrowie (1) Zwykłą cytologia, rutynowa wizyta. I telefon, ze trzeba wykonać jakieś... anita Magda - opinia (1) Jak dla mnie bardzo fajna, bezpośrednia kobieta :) Przy pierwszej wizycie,... Magda