Super lekarz! (1) Niedawno zostałam szczęśliwą mama. Dzięki dr Nitkowskiemu moja pierwsza ciąża... Monika A. Polecam. (1) Dr. Miskiewicz jest moim lekarzem od kilkunastu lat i polecam Go za... Ola suuuuuper (2) wspaniała pani dr, rzeczowa, kompetentna, życzliwa i pomocna, prowadzi moja... Aania
pi (1) super lekarz :-) pi polecam dr:) (1) chodze juz od ok roku do Pani dr i jestem zadowolona, mialam problemy z... :) Rewelacyjny człowiek (1) rewelacyjny lekarz dokładny przesympatyczny bardzo profesjonalny.. trafiłam... Kasia Super doktor!!! (1) Pani Agnieszka prowadzi moją ciążę, w tej chwili jet to początek 9 miesiąca i... Demon mam mieszane uczucia (1) Pan Doktor to miły, i chyba kompetentny człowiek. Pisze chyba, bowiem u mnie... AAK naprawdę dobry specjalista (1) prowadziłam u niego dwie ciąże i byłam bardzo zadowolona. jako lekarz-bardzo... mamusia Dana - opinia (1) Bardzo polecam dr Szczypka, mily, profesjonalny,opanowany zawsze opowiadał... Dana Bardzo miła Pani doktor (1) Poszłam do Pani doktor bo poleciła mi koleżanka. Jestem bardzo zadowolona że... Zachwycona K.M. - opinia (1) Miałam wiele przykrych doświadczeń z ginekologami. Wreszcie trafiłam na... K.M. Dr Trawiński (2) Bardzo polecam dra Trawińskiego. Bardzo dobry,zdroworozsądkowy lekarz, a przy... Dominika Kieyś i owszem, teraz niestety nie (1) Pani dr leczy od lat kobiety u mnie w rodzinie - zaczynając od babci, poprzez... zawiedziona nigdy więcej! (1) Byłam niestety dwa razy u dr Kijucia. O 2 razy za dużo. Szkoda czasu i... effka Zdecydowanie polecam. (1) Chodzę do dr Legan od kilku lat. Obecnie prowadzi moją drugą ciążę. Uważam,że... Dorota super lekarka (1) Wszystkim polecam.Doktor zawsze b. mila i kompetentna, bada b. dokładnie. Od... Dorota Koch Znakomity lekarz! (1) Wszystkim polecam wizyty u Pana Doktora. Cena może i wysoka, ale naprawdę... Joanna Konkretny i fachowy (1) Oceniam dr jako konkretnego i fachowego. Odniosłam też wrażenie że jest... Magda do przemyślenia (1) Profesor prowadził moją ciążę - miałam problemy, uważam, że dzięki niemu... Marta