ZDECYDOWANIE POLECAMY !!! (1) Pani dr Kowalewska- Wlas jest swietnym lekarzem, rzetelnym, kompententym i... aga Wspaniała lekarka! (1) Trafiłam do Pani Doktor przez przypadek, gdy nie było możliwości wizyty u... Kinga doktor Janczewski (5) lekarz bardzo mily sympatyczny trafilam na niego w szpitalu PCK w Gdyni jest... Agnieszka
monika kepińska - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z jakości usług i pani doktor jest super monika kepińska Z czystym sumieniem POLECAM (1) Obecnie jestem w 6 miesiącu ciąży, mieszkam za granicą gdzie niestety moim (i... Marta R chcę ostrzec pacjentów (2) Mam bardzo przykre doświadczenia z Panem Doktorem i dlatego chcę ostrzec Jego... Katarzyna Bords Bardzo dobry lekarz (1) Szybko, miło, konkretnie i niedrogo fledgling mom Świetnie ! (2) Poszłam do pani doktor z polecenia, świetna i fachowa pomoc oraz doradztwo,... pacjentka Polecam (1) Byłam pacjentką Doktora Wydry przez wiele lat. Mieszkam teraz w innym... Była pacjentka Najlepszy lekarz!!! (1) Pani Kasiu, bardzo dziekujemy za 9 miesiecy Pani intensywnej pracy. Milo ze... Ania, Karol i mały Igor Pacjentka z daleka (1) Witam-od niedawna jestem pacjentką pani doktor-z polecenia koleżanki-i jestem... Pacjentka z Sierpca Świetny lekarz! (1) Doktor Piątkowski to bardzo dobry, profesjonalny lekarz, zaangażowany w... Agnieszka ŻENADA (1) Te pozytywne opinie które słyszałam od koleżanek to cyba z czasów jak trzeba... Ola Zdecydowanie odradzam (1) Pani doktor nieprzyjemna,malo delikatna i szorstka w obyciu.Wizyta u... Lidia Zdecydowanie polecam :) (1) Po długim poszukiwaniu "mojego" ginekologa trafiłam do dr-a M. i uważam, że... A Bardzo polecam (1) Ponieważ Pani Mincewicz-Narloch jest bardzo skrupulatna i robi mozliwie... Ola gorąco polecam! (1) Pani doktor jest rewelacyjna! Przesympatyczna, cierpliwa i dokładna, stres... Iza NAJLEPSZY GINEKOLOG W TRÓJMIEŚCIE (1) Wspaniały lekarz, najlepszy jakiego poznałam, do którego mam pełne zaufanie.... Ewa świetny lekarz! (1) Pan doktor szybko rozpoznal chorobe, zaczal leczenie i obeszlo sie bez... Dorota ZŁY LEKARZ!!!!! (3) Nie polecam nikomu tego lekarza.Jest gruboskórny i zachowuje się jakby... pacjentka