ZŁY LEKARZ!!!!!

Nie polecam nikomu tego lekarza.Jest gruboskórny i zachowuje się jakby traktował swoją pracę jak zło konieczne.Spóźnia się na wizyty, a potem nie raczy odpowiadać na nurtujące ciężarną przed porodem pytania oznajmiając oschle: NIE MAM CZASU NA POGADUCHY Z PANIĄ. NA WSZELKIE PYTANIA ODPOWIE PANI LEKARZ PROWADZĄCY, JA TU NIE JESTEM OD TEGO. W Lux-Med na każdą wizytę pacjentka ma niby 20 minut. Nie dość, że zostałam przyjęta długgggo po czasie, to cała wizyta z USG u tzw.lekarza trwała 9 minut. Faktycznie nie dziwi fakt, że brak chętnych do niego na wizyty. Dziwię się dyrekcji Lux-Med, że pomimo tylu negatywnych opinii ten pan tu dalej pracuje. Bezapelacyjnie, ze szczerego serca polecam doktor DOROTĘ PAPIŃSKĄ-STACHOWIAK-wspaniały lekarz i kobieta!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: ZŁY LEKARZ!!!!!

Zgadzam się z Tobą co do słowa!!!!! Dużo osób odradzało mi tego lekarza, ale miałam nadzieję, że te złe opinie, to nie do końca prawda! Ja też się dziwę, że Lux med zatrudnia kogoś takiego!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: ZŁY LEKARZ!!!!!

Zgadzam się z Tobą w 100%, ja trafiłam na tego Pana w Swiss Medzie, USG dopochwowe jakie mi zrobił było najbardziej bolesne ze wszystkich jakie miałam w życiu, a miałam ich kilka jak nie kilkanacie. A co za bzdur mi naopowiadał to sie w głowie nie mieści, że lakarz może opowiadać takie rzeczy...Nie bede sie wgłebiac w szczegóły bo sprawa jest świerza i jeszcze bolesna, w każdym razie odradzam każdemu tego ginkologa! A doktor Dorotę Papińską- Stachowiak również polecam- bardzo dobra lekarka, tylko trudno się do niej dostać.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3