WYBITNY SPECJALISTA W DZIEDZINIE USG! (1) Wybitny specjalista w dziedzinie ultrasonografii. Posiada ogromna wiedze i... Kamila- mama piotrusia i kasi Starsza pacjentka z córką (1) Byłam u pani dr. Januszewskiej na wizytach w Spółdzielni lekarskiej .Jest... Jolanta Wspaniała Pani doktor ! (2) Jestem młodą osobą i jak narazie każda wizyta u ginekologa to dla mnie stres.... Ola
Polecam wszystkim! (1) Bardzo miła, zawsze uśmiechnięta, a do tego ciepła i kompetentna w swoim... Pacjentka Zdecydowanie POLECAM (1) Od kilku lat jestem pacjentką dr Kasi;-) i muszę docenić jej fachowe... Zadowolona bardzo niesympatyczny!! (8) Niestety nie mogę podzielic tych pozytywnych ocen... W 2005r pana Doeringa... AO Pani Doktor (1) Pani Doktor jest przeurocza, fantastyczna przemiła :) Chodzę do Niej już... Ewa_Gdansk Lekarz godny polecenia!!!!! (1) Dr Nitkowski prowadził moją ciążę. Miałam mnóstwo pytań i wątpliwości, które... Anna Specjalista, mój ulubiony lekarz (1) Pan doktor prowadzi już moją drugą ciążę. Jest rzeczowy, sympatyczny, bardzo... Ula Godny polecenia lekarz (1) szczerze polecam konkretny sumienny z miła aparycją Dzięki jego... Aleksandra R uwaga! (1) Pani Ciskowska rzekomo wykryła u mnie niedoczynność tarczycy i zalecała brac... anna h a.k. opinia (1) Bardzo dobry lekarz, cierpliwy,dokładny,umie słuchać a przy tym bardzo... anna komajda Czy dr Chmielewski przyjmuje tylko prywatnie? (2) Szukam dobrego lekarza ginekologa i widzę, że same superlatywy piszecie o tym... pola pollecam (1) Polecam dr.Skórę, bardzo miły,dobre ceny... ja Maria - opinia (3) Ja bylam raz i wiecej tam nie pojde. Po wizycie czulam sie upokorzona a nie o... Maria Specjalista, którego bardzo polecam !!! (1) Do dr Nitkowskiego trafiłam z pierwszą wizytą, gdy zaszłam w ciążę. Lepiej... Patrycja S. Lekarz czyniący cuda (2) Do doktor Stefanowicz- Kujawy chodzę od lat. Zawsze miła, kompetentna,... kasia nigdy więcej (2) miałam zaufanie do tego lekarza dopóki nie zaszłam w ciążę, z wszelkich... zawiedziona masakra i naciąganie na kasę (1) poszłam do tego pana na zwykłą wizytę kontrolną z polecenia koleżanki, że... helga Absolutnie nie polecam, koszmarny endokrynolog! (1) Byłam na trzech wizytach na NFZ, I wizyta to "straszak" wizje chorób,... Katarzyna