Bezapelacyjnie najlepszy lekarz ginekolog z jakim mialam do czynienia!! (1) Jesli szukacie najlepszego ginekologa w Trojmiescie to musicie trafic do Pani... Coco REWELACJA!!! (3) To najlepszy ginekolog jakiego w życiu spotkałam. Poleciła mi Pana Doktora... Kasia Rewelacja! (1) Dzisiaj była to moja pierwsza wizyta zarówno u pana Mielcarka jak i w ogóle u... PauLina
swietny lekarz (1) kazda wizyta u pana Miskiewicza to wielka przyjemnosc i pewnosc jakosci... Maja Polecam (1) Bardzo sympatyczny a przede wszystkim profesjonalny pacjentka polecam gorąco p.A.Kowalewską-Włas!!! (1) Byłam pacjentką p.Agnieszki podczas trwania mojej ciązy.Zanim trafiłam... Marta Sędzielewska Jestem bardzo zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana doktora. Poświęcił mi dużo czasu,... Agata Najlepszy specjalista z jakim się spotkałam!!!!Wspaniały człowiek! (3) Witam; Dzięki Panu Ciepłuchowi urodził się mój Synek. Czekaliśmy na Niego 6... Joanna P. Polecam! (2) Polecam Pana Doktora wszywstkim potencjalnym pacjentkom! Bardzo miły, ciepły... BK Zdecydowanie POLECAM!!! (1) Jak najbardziej POLECAM Panią Doktor!! Byłam już u wielu lekarzy -... Justyna Zdecydowanie polecam (1) Fantastyczny lekarz, bardzo rzeczowy i konkretny, do tego kulturalny i... Big Red Gorąco polecam! (1) Dr Chmielewski prowadził moją ciąże i jestem bardzo zadowolona! Jest... Kinga bardzo profesjonalnie (1) bardzo dobry lekarz. Za kazdym razem mam usg. Odpowiada na kazde pytanie.... nati Naganna (1) Pan doktor nie umie wykryc jednej z najgorszych chorob toxoplazmozy ignoruje... Domi Lekarz z powołania (1) Jestem od roku stałą pacjentką Doktora Mielcarka. Doktor odpowie na każde... K Dobra opieka (1) Pani doktor prowadziła moje dwie ciąże. Bardzo chwalę sobie opiekę podczas... Kinga bardzo dobry specjalista (1) konkretna odpowiedź na każde pytanie, kompetentny lekarz iza Fachowy (1) Co prawda byłam u niego tylko na usg, ale za to ujął mnie fachowością i... Anka NIe zgadzam się z opinią, że Pani Doktor w nagłych przypadkach nie przyjmuje (1) Niestety trudno mi w tą opinię uwierzyć, gdyż sama byłam świadkiem dwóch... Joanna Przyciąga ta pamiątka z USG,ale podczas porodu skrócił moje cierpienie :-) DZIĘKUJĘ I POLECAM (1) Chodziłam do Dr.Doeringa na wszystkie USG. Przyznam,że przyciągnęła mnie do... Ola