bardzopolecam (1) Miła, uprzejma lekarka, która wszystko szczegółowo wyjaśni. Leczy kompleksowo. Aleksandra Bojarska POLECAM!!!!!!! (1) Bardzo miły, profesjonalne podejście. Trafiłam na doktora w szpitalu... Magda N. Wiem że mogę jej zaufać (1) Pomimo długich terminów oczekiwania ( taka jest cena popularnego lekarza!) i... Iwona
Wspaniały lekarz (3) Wspaniały lekarz, najlepszy jakiego poznałam, do którego mam pełne zaufanie.... Agnieszka ROZCZAROWANIE! (2) GDY ZADAWAŁAM JAKIEKOLWIEK PYTANIE PANU DOKTOROWI DOTYCZĄCE MOJEJ CHOROBY ON... BASIA Polecam (1) Wizyta u Dr.Miśkiewicza była naprawdę bardzo,bardzo udana. Dr.Miśkiewicz jest... Anne nie polecam !! (1) Niestety nie polecam Pani Hrycyny poniewaz prowadzila moja ciaze w LUX-MED... adam POLECAM (1) Witam, od kilku lat jestem pacjentką Pani doktor i uważam, że jest prawdziwym... Katarzyna Żórawska Profesjonalizm (1) Pani doktor prowadziła moją ciążę,zapewniła mi opiekę lekarską na najwyższym... Iwona SUUUUUPER GINEKOLOG!!!!! (1) Polecam z całego serca Panią Doktor. Bardzo uprzejma, sympatyczna, troskliwa.... anielka Wyśmienity ginekolog (1) Uważam , że Pani doktor jest bardzo profesjonalna. Leczę się u niej 8 lat.... joanna REWELACJA !!! (2) Pierwszy raz spotkałam się z tak dobrym podejściem do pacjentki, Pani doktor... Emilia rewelacja (2) Byłam u Pani doktor w październiku. Fantastyczna - miła, cierpliwa, fachowa,... Era Polecam! (1) Bardzo rzeczowa, zyczliwa i dokladna Pani Doktor.Prowadzi moją pierwszą ciąże... Dorota Braki (2) Byliśmy u Pani w gabinecie prywatnym. Wygląd lokalu itd itd jest ok, ale co... Maciej Bardzo dobry lekarz (1) Chodzę do Pani doktor od 3 lat. Jestem bardzo zadowolona i gotowa jestem... Sylwia ginekologia (1) mam problem może ktoś miał podobny i może mi pomóc,prawdopodobnie jestem w... nina13 WSPANIAŁY LEKARZ!!! (2) WSPANIAŁE PODEJŚCIE DO PACJENTA,ZROZUMIALE I RZETELNIE WYTŁUMACZY HISTORIĘ... AGA Omijajcie ten "gabinet" i tego "lekarza" szerokim łukiem (1) Zacznę od totalnegu braku rozmowy z Pacjentem, braku zrozumienia,... ex-pacjent NIE POLECAM !!! (1) Pani dr olewa totalnie swoje pacjentki!! Nie dość że co miesiąc spóźnia się,... była pacjentka Pani dr