REWELACYJNY LEKARZ!!! (1) Do gabinetu pani dr A.Kowalewskiej-Włas trafiłam w celu zrobienia badania usg... Ania Najlepszy lekarz (1) Polecam Panią Małgorzatę Niedzwiecką gdyz jest to lekarz jakich mało.W... Magda b.dobry specjalista (1) Bardzo dobry specjalista i człowiek. Miałam operację usunięcia macicy wraz z... Majka
POLECAM! (1) Pani Doktor bardzo miła, profesjonalnie podchodzi do pacjenta, wypytuje... Inna? lekarz z powołania (1) Odrazu widać, ze jest to lekarz z powołania ! Trafiłam do pana doktora na... Maxia super lekarz (1) lekarz który rozmawia, można zadzwonić do niego o każdej porze dnia i nocy -... Mysza nr komórkowy (1) numer jest dostepny np w informacji telefonicznej:) w mojej sieci - orange... krakers CUDOWNY SPECJALISTA! (1) U PANA DOKTORA MAM PRZYJEMNOŚĆ LECZYĆ SIĘ JAKIŚ CZAS.ZAWSZE Z PEŁNYM... BAŚKA ROZCZAROWANIE,ZDECYDOWANIE NIE POLECAM! (1) JAKIŚ CZAS TEMU TRAFIŁAM DO SZPITALA,LEKARZEM KTÓRY ZAJMOWAŁ SIĘ MOIM... aga WSPANIAŁY LEKARZ (1) TAKICH LEKARZY JAK PAN DOKTOR TO ZE ŚWIECĄ SZUKAĆ,PRAWDZIWY LEKARZ Z... AGA Wielki Pozytyw (1) Serdecznie Polecam, Pani Dr bardzo delikatna, miła, spokojna, sympatyczna.... Kasia Rozczarowanie (1) Poszłam do dr Gniadka z polecenia koleżanki. I juz pierwsza wizyta mnie... Oliwka82 odradzam (1) Określił tylko płec dziecka, niz poza tym. Wizyta trwała może z 4 minuty, bez... Joanna ważne dla kobietek w ciąży (1) Pani doktor jest bardzo miła. Jednak zmieniłam lekarza, gdy wystąpiło... Kasia POLECAM ;) (1) Witam ;) Jestem od "ładnych" paru lat pacjentką Dr.Ciach i nie mam żadnych... Stała Pacjentka Lekarz godny polecenia (1) Pomimo tego, że wydawało mi się, że dr Kiełkowski "czepia" się niepotrzebnych... Kasia Smutny Pan (1) Wizyta była okropna. Lekarz na początku wizyty stwierdził, że nie potrzebnie... aga wizyta u ginekologa może być bezstresowa... (1) Od roku jestem pacjentką dr Hanny Olszewskiej. To wspaniała lekarz!... Elżbieta Grzonkowska. gorąco polecam (1) Potrzebowałam pilnie badania w związku z wizytą u innego lekarza, Pani Doktor... doris POLECAM (1) Świetny lekarz, trafiłam do Niego przez przypadek w 10 t.c. i ta już... Ewela