Panie profesorze ..... (2) Dziękuję Panu za to co pan zrobił dla mojej żony w wyleczeniu rak jajnika.Za... And58 rewelacyjny lekarz (1) U Pani doktor leczę się od kilku lat, dzięki niej przetrzymałam trudną ciążę... Maja Dziękuję za pomoc! (1) Trafiłam do doktora Chmielewskiego przez przypadek, w sytuacji b.... Marta
Doskonały specjalista (1) Polecam dr Szczypka każdej wymagajacej kobiecie. Spokojny opanowany a przy... Ententino Polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjetki. Korzystałam z usług Pani doktor... Gość nie polecam (1) kiedys polecono mi go jako swietnego specjaliste, wiec przez dwa lata sie u... ZN OlaSKS - opinia (1) Polecam Wszystkim przyszłym Mamą!!!! OlaSKS Zdecydowanie polecam!!! (1) Bardzo rzeczowy a przy tym miły, kulturalny i wrażliwy lekarz. Każdą... E. M. Doktor jest na bierzaco z nowosciami, komunikatywna , otwarta na sprawy pacjenta, pomocna i ludzka (1) Pani Ewa jest lekarzem bardzo otwartym, ludzkim o życiowym podejściu do... Magdalena DZIEKUJE (1) Pan Profesor to wspaniały człowiek i fachowiec. Dziekuje Panu za to, ze sie... Kinga , córka Haliny ze Świnoujś Polecam !!! (1) W mojej ocenie doktor Mielcarek to świetny specjalista. Najlepszy ginekolog... Magda Polecam (1) Profesjonalne podejście do pacjenta, dobrze wyposażony gabinet, na wyniki... Olcia POLECAM (1) od wielu lat korzystam z usług dr B. bardzo chwale sobie zarówno osobę jak i... nola dr Janczewski (1) Kompetentny,wspanialy kontakt z pacjentem,wielkie poczucie humoru zarowno... Teresa Uschler Polecam (1) Przemiły lekarz, wspaniały specjalista. Polecam. Marlena Bardzo dobrze (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń - w tej chwili prowadzi moją ciążę i jestem... Pat polecam jak najbardziej! (1) Świetny lekarz, cierpliwy, wyrozumiały, wyjaśnia wszelkie wątpliwości, obawy.... Hannah WSPANIAŁY LEKARZ (1) Bardzo dobry, skuteczny i miły doktor, polecam ewa Wspaniały Lekarz! (1) Gorąco polecam Pana Doktora! Wspaniałe profesjonalne i pełne szacunku... pacjentka Polecam (1) Polecam pan doktor bardzo mily dokladny czasami az za bardzo:) prowadzi moja... pacjentka