REWELACJA (1) Gorąco polecam Panią Doktor, z małą przerwą korzystam z Jej usług od prawie 8... Agnieszka Zdecydowanie nie polecam (1) Niestety nie moge podzielic dobrych opini o tej pani, po uprzednim... Karolina OPINIA (1) Polecam prof. K. Preisa ponieważ jest wspaniałym lekarzem i człowiekiem, to... Kasia S
dziekuje za pomoc (1) Bardzo dobry lekarz dziękuje mu bardzo za pomoc jaka mi udzieliła. Gabinet... Ania Dr Grzegorz Jańczewski (1) Bardzo polecam!!! Wspaniały lekarz i bardzo miły człowiek.To nalepszy... M.P. super (1) polacam pania doktor, lecze sie u niej od 6 lat i naprawde nie znam lepszego... Ewa G Uciekajcie!! (1) byłam u pani dr w Przychodni na Piastowskiej.Tragedia-to najlepsze słowo!Pani... Iwona K polecam (1) Do pani Kowalewskiej trafiłam zupełnie przypadkiem, kiedy mój ginekolog... mamusia dr Fiutowski (1) Super człowiek, miły, delikatny, super lekarz. pacjentka dr Olszewski (1) Byłam na usg 3d. Badanie przeprowadzone bardzo szczegółowo, dostałam dvd oraz... marta_malbork Rewelacja!!! (1) Byłam z mężem i z córeczką. doktor był uprzejmy i rozwiał wszelkie stresy na... Jokerka nigdy więcej... (1) Czas wizyty to 10 minut! od wejścia do zamknięcia drzwi za sobą. Pani dr była... Ajeczka Naprawdę polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić dr.Piotra Chmielewskiego. Prowadzi właśnie... Sabinaub Olek - opinia (1) Bardzo kompetentny cierpliwy i dobry lekarz- specjalista. Prowadzi obecnie... Olek ODPOWIEDNIA OSOBA NA ODPOWIEDNIM STANOWISKU (1) Jestem pacjentką Pani Doktor od ponad 8 -iu lat. Zaczęłam chodzic do Pani... Viola C. świetny lekarz (1) fachowe podejście, miła atmosfera, cierpliwość w odpowiadaniu na pytania,... Majaki ludzki lekarz (1) Dr Piskulak prowadził moją drugą ciąże i bez porównania lepiej mi wszystko... Magda Super fajna (1) Ja zaczęłam chodzić do pani doktor jeszcze w spółdzielni. Potem na Chełam. To... mag bardzo, bardzo polecam :-) (1) Mam trojke dzieci, doswiadczylam kontaktu z bardzo wieloma ginekologami i... Paulina bardzo polecam (1) Dzisiaj byłam na usg u dr. Preisa. Muszę powiedzieć, że szłam do niego z... Agnieszka