Polecam (1) Pani Agnieszka jest rewelacyjna i ma podejście do pacjenta:) lindsay SPRAWDŹ SAMA (1) witam, chciałam przestawić swoje zdanie na temat Pani Dr. Wizyta moja odbyła... iwona Magda - opinia (1) Pani dr leczyla mnie z 4 miesiace i stwierdzilam, ze juz szkoda mi pieniedzy... Magda
Dr Wydra to lekarz z powołania (1) Pan doktor jest bardzo symapatyczny, taktowny, reprezentuje wysoką kulturę,... Alicja Polecam (1) u dr Kujawy prowadzilam ciaza. Byla to ciaza wysokiego ryzyka ze wzgledu na... gdańszczanka Karolina - opinia (2) dzieki pani doktor wylądowałam w AM w Gdańsku , córka również. choruję na HCV... Karolina Świetny lekarz (1) Pojawilam się u pani dr nie mogąc zajść w ciąże. Po pierwszej wizycie i po... Lenkawejherowo Polecam (1) Przemiła Pani doktor rzetelnie odpowiadała na każde moje pytanie,czysty i... Patrycja :) (1) pani doktor miła, fachowa, wszystko tłumaczy:) co prawda trochę drogo, ale... ja Idealny ginekolog (1) Pan doktor jest bardzo uprzejmy , z fachowa wiedza , poświęca dostateczną... Del Najlepszy lekarz (1) trafiłam do doktora w ciąży, która miałam zagrożoną. W końcu pierwszy lekarz,... Agnieszka J. Gorąco polecam :) (1) Jestem pacjentka dr Niedzwieckiej od paru lat, teraz prowadzi moja ciaze i... Sylwia Przyszła Mama - opinia (1) goraco polecam dla wszytskich" Panikar" takich jak ja!cudowna Pani Doktor! Przyszła Mama lucyna budzinska - opinia (1) dr.jest bardzo dobrym specjalista iprzesymapatycz moja... lucyna budzinska Anna - opinia (1) Polecam dr Olszewskiego, jestem miło zaskoczona poziomem leczenia i... Anna znakomity doktor (1) Witam bardzo chciała bym wszystkim polecić znakomitego lekarza jakim jest... MONIKA ADAMCZYK aga - opinia (1) Polecam,bardzo dobry i miły lekarz. aga wielki pozytyw (1) Bardzo dobra poieka ginekologiczna, pacjentka nie jest w drugim planie zaraz... Jolanta Mielech Najlepszy lekarz (1) Byłam ostatnio na wizycie u doktora i jestem bardzo zadowolona. Super... Agnieszka Odradzam !!!!!!! (1) Długo wstrzymywałam się z negatywna opinią, żeby nie oskarżać pochopnie, ale... ceri