Bardzo dobry lekarz. Polecam jak najbardziej :) (1) Bardzo dobry lekarz. Polecam jak najbardziej :) annie Gorąco polecam!!!! (1) Z całą odpowiedzialnością i z czystym sumieniem mogę polecić Pana doktora... iwona s. Polecam (1) Polecam Pana Doktora. Miły, sympatyczny, konkretny, wszystko tłumaczy, jest... pacjentka
Wszysko super! (1) Pinia doktor, to miła i konkretna osoba. Czas oczekiwania na wizytę nie... Anna super (1) Nie ma co ukrywac, byla to moja pierwsza wizyta u ginekologa, Pani doktor... jami nie ma idealnych pacjentów ;)) (1) Polecam dr Kujawa ;)) Trafnie rozpoznaje problem pacjentki,stara sie pomóc... wierna pacjentka BARDZO KOMPETENTNY LEKARZ!!! (1) Jestem jego pacjentką od dłuższego czasu.Prowadził moją pierwszą ciążę.... aga Polecam (1) Wizyty u dr Doeringa przebiegają w miłej i komfortowej dla pacjenta... paula Kompetentna i rzetelna Pani Dr (1) Jestem pacjentką Pani Dr i to na pewno stałą. Pani Dr jest przemiła, wszsytko... Pacjentka :) warto! (1) Mnie do profesora skierowała moja lekarz prowadząca ciążę. Mam wrodzoną wadę... lotus polecam (1) Pan doktor bardzo cierpliwy i spokojny, co podczas prowadzenia ciązy jest... Ewa rewelacyjna opieka (1) dr Świątkowska prowadziła moją pierwszą ciążę i czułam się pod jej opieką... dorota Polecam Polecam Polecam (1) Musze przyznac,ze przed wizyta bardza panikowalam -zupelnie niepotrzebnie jak... Karola kuk - opinia (1) Ten lekarz jest najlepszym lekarzem u jakiego byłam, jest doskonałym... kuk profesjonalnie (1) jendym słowem profesjonalnie, nie ma gadki szmatki tylko same kokrety,... żaneta Odradzam !!!!!!!!!!!!! (1) Nie polecam tego PANA. W mojej opinii nie zasługuje On na miano lekarza .... Monika REWELACJA (1) Gorąco polecam Panią Doktor, z małą przerwą korzystam z Jej usług od prawie 8... Agnieszka Zdecydowanie nie polecam (1) Niestety nie moge podzielic dobrych opini o tej pani, po uprzednim... Karolina OPINIA (1) Polecam prof. K. Preisa ponieważ jest wspaniałym lekarzem i człowiekiem, to... Kasia S dziekuje za pomoc (1) Bardzo dobry lekarz dziękuje mu bardzo za pomoc jaka mi udzieliła. Gabinet... Ania