beznadziejny (1) A moje dziecko po jego fantastycznej analizie usg miało mieć wodogłowei. Na... lola pacjentka - opinia (1) bardzo dobry lekarz-fachowy pacjentka stała pacjentka - opinia (1) bardzo dobry lekarz stała pacjentka
:( (1) chodzilam, przestalam... jak przy bolach brzucha nie skierowac czlowieka na... MAMA rutynowiec (1) Drogie Panie! Jestem w ciąży, niestety wg mojego byłego lekarza dr Skóry... pola ZDECYDOWANIE 3 x TAK (1) Po długim poszukiwaniu tego właściwego lekarza z całą pewnością moge... Sandra Nie,nie i jeszcze raz NIE (1) Trafiłam do pani doktor Kujawy w 6 tygodniu ciąży i szok!!!! Zero karty... Sandra Coraz mniej TAKICH lekarzy (1) Wspaniały specjalista ale przede wszystkim cudowny człowiek. Miły i... madus Polecam (1) Bardzo dobre podejście do Pacjentki a to jest najważniejsze dla kobiety w... Isia polecam (1) Uważam, że dr Rogoza to jeden z najlepszych specjalistów w Trójmieście.... marta DR KUJAWA (1) Bardzo polecam dr Kujawę wszystkim kobietą, jest niezwykle delikatna, ciepła... Miśka bardzo polecam (1) Witam, chodzę do doktora od wielu lat i zawsze byłam bardzo zadowolona.... KH Prowadził moją ciąże (1) Znakomity lekarz!!! Polecam wszystkim Paniom, które wstydzą się chodzić do... pacjentka Prowadził moją ciąże (1) Odradzam wszystkim Paniom tego lekarza. Prowadził moją ciąże, jak przyszłam... pacjentka Pozytywna (1) Wielkim udogodnieniem jest możliwość konsultacji telefonicznej, gdyż pozwala... Elżbieta K. Zdecydowanie polecam (1) P.doktor Kujawa leczy mnie od wielu lat. Poza tym, że jest bardzo dobrym... KASIA pacjentka - opinia (1) Najlepszy ginekolog-położnik jakiego znam, wszystkim polecam, bo trafić na... pacjentka SERDECZNIE POLECAM (1) Wizyty w miłej atmosferze, doktor Basia bardzo życzliwa i sympatyczna.... Karola polecam Panią doktor Olszewską (1) Jest miła i delikatna,chodzę do niej do gabinetu prywatnie,opieka super czuje... Ewa Profesjonalista (1) Lekarz posiadający bardzo rozległą wiedzę, indywidualnie podchodzący do... wieloletnia pacjentka