NORMALNY LEKARZ (1) Drogie Panie! Ciąża to nie choroba! Nie oczekujcie od całego świata, że... mama Agatki OK,ALE WYPOSAŻENIE GABINETU POZOSTAWIA WIELE DO ŻYCZENIA (1) Bardzo miły dr.wyczerpujaco odpowiada na każde pytanie,naprawdę dobry... Basia wspaniały specjalista (1) Pan doktor prowadzi drugą moją ciążę i wszystko przebiega w najlepszym... Agata
polecam (1) Miałam problem wymagający natychmiastowej interwencji, Pani doktor odebrała... karolina marta - opinia (1) Wspaniały człowiek marta Polecam:-) (1) Pani Doktor z powołaniem, kompetentna i bardzo miła. Gabinet ładny, sprzęt... Aga Ania Czechowska - opinia (1) bardzo dobre podejscie do pacjentów, dobre wyposazenia gabinetu,... Ania Czechowska POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jesetem po raz pierwszy w ciąży i wiem, że nie mogłam trafić lepiej.... Agnieszka Bardzo polecam (1) Dzięki Pani doktor jestem szczęśliwą mamą. Podczas każdej wizyty czułam że... mb polecam (1) Polecam panią doktor jako lekarza prowadzącego ciążę. Uważny lekarz, dokładne... ola polecam (1) bardzo miła pani doktor, bardzo dobry sprzet, dobry fachowiec,zauwazyla na... agnieszka kasjana - opinia (1) Rewelacja, polecam wszystkim, bardzo miła atmosfera, dr odpowiada na... kasjana Ania - opinia (1) podczs pierwszej ciąży miałam 3 ginekologów i każedmu z nich przeszkadzało to... Ania recepcja (1) Jeżeli chodzi o doktora Miśkiewicza to jest to bardzo spokojny, delikatny i... carka Polecam (1) Doktor godny polecenia. Tyle, ile przeszłam z lekarzami nie ma lepszego.... pacjentka 2 Gosia - opinia (1) rewelacja:) jeśli w takich kategoriach można ocenić wizytę u ginekologa, to... Gosia super (1) bardzo dobry lekarz, prowadzi moją pierwszą ciążę, wizyta w miłej atmosferze,... Justa Podziękowania (1) Panie Doktorze, ogromnie podziękowania za pomoc i fachową wizytę. Chociaż... Jaga pozytywnie (1) jestem wprawdzie nową ale w pełni zadowoloną pacjętką dr Niedzwiedzkiej.... pacjentka Kompetentny i sympatyczny lekarz (1) Do doktora Szczypka trafiłam z polecenia, i sama również polecam.... Małgorzata