Gabi - opinia (1) bardzo sympatyczny lekarz a przy okazji dobry specjalista. Gorąco polecam... Gabi marta - opinia (1) nie polecam, u mojej mamy nie wykrył guzka na macicy a inny lekarz tak . Poza... marta Polecam (1) Ja również uważam,że doktor T.Konefka to naprawdę świetny lekarz! Pozdrawiam!... Marta
Iza - opinia (1) Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami. Byłam u dr Legan-w SwissMedzie... Iza Duże rozczarowanie (1) Gabinet lekarski wygląda moim zdaniem wręcz upiornie, a oświetlenie jest... tygr Witam, (1) Grogie Panie jestem przyszła mama, musiałam zmienic lekarza w 7 miesiacu... Laura Polecam! (1) Pani doktor jest bardzo miła i sympatyczna, poświęciła mi tyle czasu, ile... Ania Wioletta Perucka - opinia (1) Do Pana doktora Juliusza Kobierskiego trafiłam z polecenia koleżanki. Jestem... Wioletta Perucka REWELACYJNY SPECJALISTA !!!! (1) Błyskawicznie, rzetelnie i profesjonalnie podszedła do mojej choroby,... Ania bardzo polecam (1) Do dr. Doeringa trafiłam przez moja ginekolog z przychodni .Od pierwszej... weronika Dobry specjalista (1) Polecam.To dobry specjalista.Leczę się u niego od kilkunastu lat i jestem... agnieszkaj NIE NIE NIE!! UCIEKAJCIE!! (1) ODRADZAM!! LECZYLAM SIE U NIEJ PRZEZ 3 LATA I BARDZO ZALUJE... LEKI... KK Najlepszy (1) Dr Mielcarek prowadził obie moje ciąże. Spokojnie tłumaczył niejasności,... Elżbieta Świtulska pacjentka - opinia (1) Doktor jest świetnym specjalistą, ale ceni się też zawsze bardzo wysoko.... pacjentka Pacjętka - opinia (1) Pani doktor jest rewelacyjna! Polecam wszystkim paniom! Naprawdę fachowa... Pacjętka beznadziejny (1) Byłam u p.Gniadka na pierwszej wizycie w ciąży. Wizyta krótka, w pośpiechu,... w Dziękuje (1) Lipiec zeszłego roku . Operacja : troska ,zainteresowanie , kontak ze mną .... MałGo Lekarz z powołania (1) Super lekarz bardzo dobre podejscie do pacjentek,bezstresowe leczenie,wielki... NIKA błagam odpiszcie (1) moja kuzynka byla u tego ginekologa mowila ze jest dobry i to sa jej oceny... marita to nie tylko lekarz,ale również człowiek (1) Jeżeli macie przykre doznania ze słuźbą zdrowia to polecam wizytę u dr Miło,... pacjentka