1 wizyta kobiety w ciąży u humorzastego dr (1) koszt 130 zł, zrobił usg x2, pogratulował i to by było na tyle. Musiałam... koldi świetny specjalista i bardzo kulturalny człowiek (1) Bardzo rzeczowy i konkretny, trochę typ naukowca, a do tego lekko 'wojskowe'... cyt Serdecznie polecam !!! (1) Bardzo dobre podejście do pacjenta, sympatyczny, konkretny lekarz znający się... Magda
a (1) mało mówny... do prowadzenia ciąży bardzo dobry prowadził moje dwie ciąże, do... Aga Męcząca lekarka, której jedyną misją życiową jest, (1) aby wszystkie kobiety rodziły. Byłam u niej dwa razy i więcej nie pójdę. Nie... Renata Polecam. (1) Doktor jest profesjonalny, miły i kompetentny.Gabinet bardzo dobrze... Kalina pytanie o koszt wizyty (1) witam panie...szukam od jakiegoś czasu dobrego ginekologa..i widze,że wasze... ania prawdopodobnie najlepszy lekarz w miescie! (1) dokladny wywiad pacjenta na dzien dobry, potem szczegolowe badania i wreszcie... J.Niechwiadowicz polecam (1) Myślę, że każdy z nas ma prawo mieć zły dzień i to niestety przenosi na... Grażyna ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Pomógł mi. Przed leczeniem wykonał sporo badań (część z nich wysyłałam aż do... Gaga mało konkretny (1) byłam u Pana doktora po drugim poronieniu na wypisie po łacinie była napisana... karola13 Polecam! (1) Jestem pacjentką dr. Basi od ponad 10 lat. Prowadziła moje 3 ciąże, w tym... Ania gosik - opinia (1) Rewelacyjny lekarz, miła atmosfera podczas wizyty, odbiera telefony i zawsze... gosik Niutella - opinia (1) Ja byłam u profesora, bo tam gdzie się lecze mają dosyć kiepski sprzęt. Za... Niutella polecam (1) Jestem pacjentka dr Kujawy od kilku lat. Mila rzeczowa stara sie przystepnie... mari Dr.Jańczewski (1) Super człowiek ,godny polecenia w 100% Zawsze sympatyczny,miły,konkretny a co... Dorota.K. Nie polecam dr Stefanowicz- Kujawy (1) Korzystałam z usług p. dr kilka razy, zawsze prywatnie. Mimo to nigdy nie... MS polecam (1) Zupełnie przypadkiem natknęłam się na opinie o dr Legan i jestem zaskoczona... Beata TRAGEDIA (1) PANI DR BYŁA BARDZIEJ ZAINTERESOWANA RURĄ DO KOMINKA KTÓREJ SZUKAŁA PODCZAS... LW Zadowolona (1) Lekarz bardzo miły, delikatny, stara się jak najmniej stresować pacjentkę.... A.