dr Gniadek uznawany jest za bardzo dobrego specjalistę ale czy warto płacić niemałe pieniądze za to w jaki sposób podchodzi do pacjentek? owszem jest bardzo miły ale ma bardzo dużo wad:
1. mimo umawiania pacjentek na konkretną godzinę (INVICTA) zawsze jest przynajmniej godzinne opóźnienie (i często nie jest to spowodowane tym, że pacjentki długo "siedzą" w gabinecie, a tym, że pan doktor przychodzi spóźniony do pracy)
2. jeśli już wejdziemy na umówioną wizytę pan doktor ma dla nas za mało czasu. wszystko wykonywane jest w pośpiechu, często nie wpisuje badań do karty ciąży tłumacząc że z powodu ogromu pacjentek zrobi to następnym razem.
3. bardzo często zdarza się, że podczas wizyty (za którą w końcu zapłaciłam) pan doktor non stop odbiera telefony. w sumie można to jeszcze zrozumieć - w końcu kobiety ciężarne pewnie dzwonią do niego z różnymi problemami ale kilka takich telefonów podczas gdy ja nie mogę dojść do słowa potrafi naprawdę wkurzyć.
jeśli więc macie do niego jakieś pytania lepiej spiszcie je sobie na kartce. rzeczywiście udziela fachowych odpowiedzi ale o wszystko trzeba pytać. widocznie dla niego różne błahostki, które dla mnie są istotne dla niego są oczywiste.