Słabiutko (1) Niestety każdy lekarz jest dobry do momentu dopóki kobieta jest zdrowa, a... Była Pacjentka Rafael Gniadek - Invicta (1) Bardzo dobry lekarz. Prowadzi moją ciążę. Zleca sporo badań, tłumaczy wyniki.... Ania Polecam (1) Dr.Gniadek prowadził mi jedną ciąże(zagrożoną),i się udało dziś moja córeczka... Magda
krwawienie po badaniu genetycznym (1) Ma plusy i minusy. Do plusów mogę zaliczyć dokładność badania, widać, że... Sylwia Rozczarowanie (1) Poszłam do dr Gniadka z polecenia koleżanki. I juz pierwsza wizyta mnie... Oliwka82 POLECAM (1) Świetny lekarz, trafiłam do Niego przez przypadek w 10 t.c. i ta już... Ewela polecam (1) polecam bardzo serdecznie, dobre podejscie do pacjentki, tylko z czekaniem na... paulina Szczerze polecam ! (1) Dr Gniadek prowadził 2 z moich 3 ciąż i mozna powiedzieć,że m. in. dzięki... Marzena Lekarz z prawdziwym powołaniem (1) Do Dr.Gniadka trafiłam zupełnie przypadkiem w celu wykonania USG prenatalnego... płocczanka Ania - opinia (1) podczs pierwszej ciąży miałam 3 ginekologów i każedmu z nich przeszkadzało to... Ania hmm... (1) dr Gniadek uznawany jest za bardzo dobrego specjalistę ale czy warto płacić... Kasia beznadziejny (1) Byłam u p.Gniadka na pierwszej wizycie w ciąży. Wizyta krótka, w pośpiechu,... w rewelacja (1) polecam tego lekarza, jedyny lekarz który naprawde interesuje się zdrowiem... wioleta gdańsk