pozytywnie (1) ja z moja narzeczona od początku ciąży chodzimy do dr. wydry! po tych naszych... drywa łukasz wyjątkowy człwiek i lekarz (1) 31.12.07 stwierdzono u żony ttts, jedynym miejscem , gdzie się to operuje w... Grzegorz z Wrocławia Super (1) Lekarz przemiły, sympatyczny i godny polecenia. Prowadzi moja ciążę.... Anna J.
dr trawinski (1) P-O-L-E-C-A-M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aga SUPER DOKTOR (1) KOCHANE MIEJSKIE BABY, PISZĘ DLA TYCH NIEZADOWOLONYCH SPRUBÓJCIE PÓJŚĆ DO... EMLA Mloda mama - opinia (1) Przesympatyczny lekarz z powolaniem.Traktuje kazdega pacjetke... Mloda mama Ola - opinia (1) Jestem stałą pacjentką pana dr.od ok.13 lat. Poprowadził moje dwie ciąże i... Ola mycha-1990 (1) ja chodze do tego lekarza ale w przychodni.jestem bardzo zadowolona i nie... mycha Magda - opinia (1) Bardzo w porzadku człowiek i wielki specjalista on zajmuje się naprawde... Magda Rozczarowanie (1) Doktor prowadził ciąże i wszystko było w porządku. Umówiłam się na odbieranie... koma świetny specjalista (1) Fakt, na wizytę trzeba zarezerwować sobie trochę więcej czasu, bo nigdy nie... Joanna REWELKA (1) W trakcie ciąży przez przypadek trafiłam do dr Agnieszki- nie żałuję!Jest... Mamuśka :) swietny lekarz (1) dobry lekarz,wyleczyl mnie calkowicie,niedrogi i latwo dostepny.polecam-:))) gosia dobre sprzęt (1) Myślę, że większość lekarzy pracujących na tak dobrym sprzęcie stawialiby... Ania A ja jednak polecam :) (1) "Jednak polecam" ponieważ pierwsza wizyta u Pana doktora bardzo mnie... Marta Polecam (1) Bardzo sympatyczny człowiek.Ma bardzo dobre podejście, chodzę do Niego od 8... Iwona M k - opinia (1) miły,fachowy i doswiadczony lekarz,rewelacyjne podejscie do pacjentki.goraco... k Wspaniały (1) Już po pierwszej wizycie wiedziałam, że to jest lekarz jakiego szukałam.... karolina same plusy !! (1) Zawsze miła i profesjonalna porada, żadnego pośpiechu, pełna dyskrecja i... pacjentka SUPER (1) Bardzo polecam tą panią. Jest sympatyczna, bezpośrednia i miła. Chodze do... Emilia