supper (1) Lekarz rewelacyjny- pelen ciepla i spokoju, ale niestety 3 h opoznienia,... anna Polecam! (1) przemila pani doktor, ma swietne podejscie do pacjetnek :) jest rowniez... natalia polecam (1) W 1. ciazy robilam u dr.Doeringa USG polowkowe. Wizyte wspominam bardzo... Kasia - Dania
Szkoda gadac.... (1) Od paru lat chodzilam do Dr. L.,jednak po ostatniej wizycie juz wiecej nie... Byla pacjentka paskudnie (1) u pani doktor bylam 3 razy i za kazdym razem wydawalo mi sie ze nie wie o... magda witam (1) dzięki Panu doktorowi żyje mój synek, który dzisiaj ma 6 lat i za to Mu... Edyta bożena - opinia (1) Byłam stałą pacjentką pani Anny - do czasu.... Byłam zadowolona z opieki i... bożena POLECAM :) (1) BARDZO MIŁA PANI DOKTOR, SZCZERZE POLECAM WSZYSTKIM SZUKAJĄCYM DOBREGO... KORALGOL Eternity - opinia (1) Uwazam, ze z czystym sumieniem moge polecic tego lekarza. Eternity Same superlatywy! (1) Zwiedzilam juz wielu lekarzy w Trojmiescie poszukujac tego odpowiedniego;od... Kudlata przykro mi, ale.. (1) Niestety muszę się przyczepić do jednej istotnej rzeczy, nie pokierowanie... lila Gorąco polecam (1) Pani Doktor prowadziła moją ciążę 4 lata temu i dzięki Niej mamy wspaniałego... Iza Pan Doktor (1) To mądry i wspaniały lekarz i człowiek. Szczerze polecam!!!! Kama Bardzo dobry lekarz (1) Nic dodać nic ująć!! Ania :)) SERDECZNIE POLECAM !!! (1) Fachowa opieka ginekologiczna.Sympatyczne i ciepłe podejście do pacjenta.... ELŻBIETA operował (1) ja jestem bardzo zadowolona i po onkologicznej operacji bez opłat i... zadowolona pac_a Podejście (1) Zgadzam się z opiniami poprzedniczek, że Pani Dr potrafi być oschła. Byłam u... koka bardzo symapatyczny lekarz z wiedza (1) Jetem atala pacjentka i bardzo zadowolona dr prowadzil moja druga ciaze... Beata Kasia - opinia (1) Rzetelny,mily i ze swietnym podejsciem do pacjentki lekarz,cierpliwie... Kasia polecam (1) pani doktor jest bardzo fachowa , rzetelna a przy tym miła i otwarta na... Iza