bardzo symapatyczny lekarz z wiedza (1) Jetem atala pacjentka i bardzo zadowolona dr prowadzil moja druga ciaze... Beata Kasia - opinia (1) Rzetelny,mily i ze swietnym podejsciem do pacjentki lekarz,cierpliwie... Kasia polecam (1) pani doktor jest bardzo fachowa , rzetelna a przy tym miła i otwarta na... Iza
W 100% polecam panią doktor Ciach! (1) Długo szukałam dobrego ginekologa zanim natrafiłam na panią doktor Ciach.... Ignacja WSPANIAŁY LEKARZ, CUDOWNY CZŁOWIEK (1) PANI DR ŚWIĄTKOWSKA – FREUND ORAZ PANI DR PANKRAC URATOWAŁY ŻYCIE MOIM... Wdzięczna pacjentka szpitala w G Super lekarz (1) Bardzo sympatyczny, szczegółowy i ma rewelacyjną pamięć do pacjentek ;)... ciążówka super (1) Byłam ostatnio pacjentką Pani Doktor w jednej z gdańskich przychodni i juz... zadowolona pacjentka Polecam ! (1) Trafiłam do dr Wydry. Rzeczywiscie rewelacyjny człowiek i super specjalista.... Joanna E.Tkaczyk - dziwaczna osoba (1) aby się dostać do niej na Aksamitną oprócz książeczki RUM trzeba posiadać... Niezadowolona pacjentka Polecam (1) Przestałam bać się wizyt u ginekologa, odkąd chodzę do p.Basi. Ciepła i miła,... Agnieszka Polecam (1) Długo szukałam dobrego, godnego zaufania lekarza... i wreszcie trafiłam na dr... Magdalena Odradzam! (1) Kobiety, szczerze odradzam wizyty u pani dr Samoć! Krotko i zwięźle- truła... hiperprolaktynemia Monika - opinia (1) Mam pełne zaufanie do pani doktor!P.Ewa prowadziła mi ciążę,również teraz do... Monika Wizyty (1) Dr Anna przyjmuje w Gdańsku przy ul. Hubala 19 tel. 603-603-363 kasia Polecam (1) Prowadziłam pierwszą ciążę, teraz jestem w drugiej i też będę do niej... Kasia Agnieszka - opinia (1) Super lekarz bardzo miły i w ogóle żeby wszyscy byli tacy to chodzenie do... Agnieszka REWELACJA!!!!!!!!!!!! (1) Dr M.Kowalski...to naprawde lekarz z prawdziwego powolania..OBY WIECEJ TAKICH... magda ja tez polecam (1) ja tez polecam Panią Agnieszke jako świetnego specjaliste w ginekologii.... monika k-r Gorąco polecam (1) Wyjątkowo miło, fachowo, zawsze ze szczegółami, odpowiedzi na każde pytanie,... Magda Ciaza (1) Jestem w pierwszej ciazy. Doktor rzeczowy, dokładny, spokojny. Opowiada na... Monika G.