super lekarz!!! (1) prowadzil moje dwie ciąże; obie naprawdę super; odbieral moj drugi porod -... Asia Moj głos na dr Wydre!!! (1) Tylko on daje mi jakas nadzieje...jestem w nieciekawej sytuacji a on stara... Madziq ania - opinia (1) pani doktor przyjmuje obecnie w Rumi tel.kom.603603363 lub 6793098. ania
Polecam (1) Świetny lekarz. Sympatyczny, taktowny i cierpliwy. Odpowiada na każde... Karolina dr.Legan (1) trafiłam do dr.Legan po porodzie,który zakonczył sie niestety śmiercia... kamila Maria - opinia (1) Pani doktor ma ludzkie podejscie do czlowieka i zawsze udziela wlasciwych... Maria Go - opinia (1) Serdecznie polecam tego lekarza,nie pozostawia bez odpowiedzi, indywidualnie... Go szczerze polecam (1) Dr prowadził moją dość trudną ciążę, przeprowadził cięcię ceraskie około 1,5... A. nareszcie normalny lekarz (1) polecam Kasia Dr. Grzegorz Jańczewski (1) Lekarz który do każdej pacjentki podchodzi indywidualnie. Dużo mówi i... Ania Wrażenia z wizytu ;-) (1) Potwierdzam Pani doktor jest naprawdę świetna, jest miła, uśmiechnięta i... Magda bez komentarza... (1) Dr Kiełkowski lekarz który ma podejście do pacjentki bezosobowe,... była pacjentka... gorąco polecam :) (1) Naprawdę fantastyczna lekarka! W tym momencie chyba najlepszy położnik w... Agata niesympatyczna kobieta (1) Polecono mi ją jako dobrego ginekologa i ....... bardzo się zawiodłam.... Kamila Polecam (1) Jestem pacjentką doktora od kiedy zaszlam w ciaze, polecila mi go kolezanka,... Anna mi nie pomogla (1) Ile osob - tyle opinii. Przez 2 lata leczenia sie bylam zadowolona i ufalam... Leniwiec 20-22 tydzień (1) Byliśmy oboje. Zostaliśmy miło przyjęci. Doktor dokładnie zbadał nasze... 76magg usg 3d (1) czy dr Wydra ma w swoim gabinecie usg 3d? kwiatek szukasz wyrozumiałego ginekologa kobiety? (1) panią dr. znalazłam przez znajomych,miła i wyrozumiała przedewszystkim... zadowolona pacjentka godny zaufania (1) i polecenia lekarz, jestem w 34 tygodniu ciąży i nie narzekam, wszelkie... kkr_84