polecam... UNIKAĆ i OMIJAĆ Z DALEKA

trafiłam do tego lekarza na badanie kontrolne po 3-miesięcznej kuracji hormonalnej dzięki której miałam zajść w ciążę (kuracja u innego lekarza w tej samej przychodni). kijuć stwierdził że nie ma dostępu do mojej karty (wszystkie dane pacjentów są zapisywane w komputerach w tej placówce) wiec nie wie z czym do niego przychodze. opowiedzialam cała historie wraz z podaniem nazw i dawek lekow, ktore zazywalam. po mojej opowieści dr stwierdził ze jestem bezplodna. bez przeprowadzenia badań, bez wglądu (jak twierdził) w wyniki badań dotychczas przeprowadzonych. dr powiedział ze on nic nie może poradzić i chciał mnie wyprosic z gabinetu. zapytałam czy nie ma badań na które mógłby mnie wysłać żeby ta diagnozę potwierdzić bo pierwszy raz spotykam sie z taka opinia. zasugerowalam monitoring USG cyklu miesiaczkowego. dr wypisał skierowanie z komentarzem ze to dużo nie wniesie.
jak sie pozniej okazalo w czasie tej wizyty juz bylam w ciazy; dzisiaj zaczął sie 10 tydzień, dzięki kuracji przeprowadzonej u wspomnianego wyżej innego lekarza. pytam sie tego "doktora" jaka bezplodnosc?!

NIE POLECAM!!!

potwierdzam tez wcześniejsze opinie dot. gburowatosci, szorstkosci i braku poszanowania dla pacjentki. może dla tego pana czas na dłuższy odpoczynek od wykonywanego zawodu. taki wieczny najlepiej żeby nie stresowal innych kobiet.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: polecam... UNIKAĆ i OMIJAĆ Z DALEKA

Rozumiem, że nie podoba się lekarz, ale życzyć mu wiecznego odpoczynku to chyba duże przegięcie, prawda? A jakby tak ktoś Tobie lub komuś z rodziny złożył takie życzenia? I to przyszła matka tak pisze? Wstyd!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

nie dziwie się reakcji Tej dziewczyny ma rację!
A jeśli chodzi o "wieczny odpoczynek", to ta przenośnia nie dotyczy śmierci a raczej chodzi rezygnację z zawodu-skoro brakuje mu kompetencji...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koleżanka życzyła dłuższego odpoczynku, a nie wiecznego. Proszę najpierw przeczytać ze zrozumieniem, a potem ewentualnie krytykować.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czytać ze zrozumieniem umiemy? Chyba nie, bo cytat brzmi: "czas na dłuższy odpoczynek od wykonywania zawodu. Taki wieczny..." A słowo wieczny kojarzy sie albo z wiecznym piórem, albo z wiecznym odpoczywaniem czyli śmiercią.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Jak sama przytoczyłaś: "...dłuższy dopoczynek od wykonywania zawodu, najlepiej taki wieczny." Częśc druga odnosi się do pierwszej więc chodzi tu o wieczny odpoczynek (w sensie bez powrotu)zawodowy. Jestem polonistką. Trzeba cztać ze zrozumieniem- często następne zdanie lub wypowiedz wynika z poprzedniej i tak należy ją rozpatrywać. Pozdrawiam!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam. Ja dr Kijucia poznałam przez przypadek w Szpitalu na Zaspie 7 lat temu (w Izbie Przyjęć), byłam w ciąży i źle się poczułam. Łaskawie zszedł z oddziału - powiem krótko gbur.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma co tłumaczyć prostej, z klapami na oczach, przekonanej o swej nieomylności... Ja nie jestem polonistą, a aż stolarzem po zawodówce, a jednak zrozumiałem w pełni całość wypowiedzi -opinii. Moja córka (klasa V szkoły podstawowej) również...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3