polecam... UNIKAĆ i OMIJAĆ Z DALEKA
trafiłam do tego lekarza na badanie kontrolne po 3-miesięcznej kuracji hormonalnej dzięki której miałam zajść w ciążę (kuracja u innego lekarza w tej samej przychodni). kijuć stwierdził że nie ma dostępu do mojej karty (wszystkie dane pacjentów są zapisywane w komputerach w tej placówce) wiec nie wie z czym do niego przychodze. opowiedzialam cała historie wraz z podaniem nazw i dawek lekow, ktore zazywalam. po mojej opowieści dr stwierdził ze jestem bezplodna. bez przeprowadzenia badań, bez wglądu (jak twierdził) w wyniki badań dotychczas przeprowadzonych. dr powiedział ze on nic nie może poradzić i chciał mnie wyprosic z gabinetu. zapytałam czy nie ma badań na które mógłby mnie wysłać żeby ta diagnozę potwierdzić bo pierwszy raz spotykam sie z taka opinia. zasugerowalam monitoring USG cyklu miesiaczkowego. dr wypisał skierowanie z komentarzem ze to dużo nie wniesie.
jak sie pozniej okazalo w czasie tej wizyty juz bylam w ciazy; dzisiaj zaczął sie 10 tydzień, dzięki kuracji przeprowadzonej u wspomnianego wyżej innego lekarza. pytam sie tego "doktora" jaka bezplodnosc?!
NIE POLECAM!!!
potwierdzam tez wcześniejsze opinie dot. gburowatosci, szorstkosci i braku poszanowania dla pacjentki. może dla tego pana czas na dłuższy odpoczynek od wykonywanego zawodu. taki wieczny najlepiej żeby nie stresowal innych kobiet.
jak sie pozniej okazalo w czasie tej wizyty juz bylam w ciazy; dzisiaj zaczął sie 10 tydzień, dzięki kuracji przeprowadzonej u wspomnianego wyżej innego lekarza. pytam sie tego "doktora" jaka bezplodnosc?!
NIE POLECAM!!!
potwierdzam tez wcześniejsze opinie dot. gburowatosci, szorstkosci i braku poszanowania dla pacjentki. może dla tego pana czas na dłuższy odpoczynek od wykonywanego zawodu. taki wieczny najlepiej żeby nie stresowal innych kobiet.