od dłuższego czasu chodzę do tej ginekolog (10) ale przestaje jej ufac. Pierwszy raz poszlam do niej ponad rok temu z... wyimaginowana Wyjątkowa Pani Doktor AGNIESZKA (1) Cierpliwa, Przesympatyczna i Rzeczowa. Fachowa w 100% Leczę się u Pani... Ewelina W polecam :) (2) Jak najbardziej polecam chodzę do doktora Olszewskiego od czerwca prowadzi... karolina
rodzinka (1) Umówiliśmy się z żoną że pojedziemy na dokładne badania do Pani dr.... jarek s. Tak! Tacy lekarze istnieją! (1) Trafiłam do Pani Doktor Agnieszki Kowalewskiej-Włas dobre 4 lata temu... Marta SUPER!!! (1) Dr z prawdziwego zdarzenia, mily, sympatyczny, usmiechniety, serdeczne... Magda Stracone pieniądze (1) Pierwsza wizyta trwała ok 3 minut, które nie dość że kosztowały mnie 100 zł... Karolina super lekarz (1) Do Pani Doktor chodzę od dwóch lat i jako jedyna postawiła dobra diagnozę,... Ewa Guzowska Wspaniały lekarz , najlepszy specjalista w Trójmieście (1) Byłam na wizycie u doktora w pierwszej i drugiej ciąży,druga była zagrożona i... Kamila ODRADZAM! (2) strasznie nie delikatny oraz ma brak podejścia do pacjentki. PACJENTKA Polecam (1) Wizyty odbywałam u obojga - i Pani doktor, i Pana doktora. Oboje są fachowi,... a. Nie wybiorę się już nigdy do innego ginekologa :) (1) Na wielki plus zasługuje sprzęt jakim dr posługuje się w gabinecie. Co... ona Wspaniały lekarz ! (1) Profesjonalny, konkretny i przy tym bardzo sympatyczny. Dzięki Panu... AK oczywiście na TAK (2) Trudno mi się zgodzić z wcześniejszą opinią .... jednak każdy człowiek ma... K.B. Polecam! (1) Polecam wszystkim którzy szukają dobrego specjalisty, a do tego lekarza który... Monika Pacjentka (1) u lepszego ginekologa nigdy wcześniej nie byłam! Alicja uratowała życie moim bliżniakom (1) Dr Manitius- Sudara pełniła dyżur w Akademii Medycznej w Gdańsku. Przybyłam... Kasia Krauze idealny ginekolog- endokrynolog (1) Pani Doktor dzięki swojej specjalizacji endokrynologicznej może kompleksowo... Marta Bardzo profesjonalna opieka ginekologiczna (2) Jestem pacjentką doktor Ratnickiej od 15 lat. Była moim pierwszym... K Pełne zaufanie (1) Doktor Sudara z początku wydała mi się być nieco oschła, ale to tylko... Gina