takiego lekarza należy usunąć z listy.. (2) Dziewczyny, nie wiem jak możecie chwalić takiego gbura i koniowala. Trafiłam... ruda zdecydowanie cudowny lekarz (1) Polecam dr. Rogoze, i również uważam, ze jest to najlepszy fachowiec od... olga lekarz z powolania (1) Doktor Januszewska, jest najlepszym lekarzem do prowadzenia ciąży.... inga
wspaniały lekarz (1) cudowny, wspaniały i co najważniejsze bardzo kompetentny lekarz.... pacjentka osobiście nie polecam (2) Długie oczekiwanie na krótką wizytę, słaby kontakt z pacjentem, dziwne... Daria Kasia J (1) Dr Adam jest lekarzem jakiego na dzień dzisiejszy można szukać ze świecą,... Kasia Polecam (1) Pan Adam to lekarz jakiego dotąd nie spotkałam, profesjonalista w każdym... Ola Stała pacjentka (1) Co tu dużo mówić - jestem stałą pacjentką Pani Agnieszki - jak zawsze mi i... Marysia Nie straszy (1) Jestem po badaniu kolposkopii u Pana Sambora. Świetny lekarz z dobrym... Barbara Lekarz z powołania:) (1) Pani Kasia jest rewelacyjna, od początku prowadzę u niej ciążę. Bardzo... aga Usatysfakcjonowana (1) Problemy hormonalne prześladują mnie od jakiegoś czasu. Dr Ratnicka to osoba,... Grażyna Wasilewska bardzo zadowolona pacjentka (1) Z przyjemnością wystawiam bardzo pozytywny komentarz na temat Dr... ewa Pełen profesjonalizm (1) Do doktor Ratnickiej chodzę od 3 lat i nie zmieniłabym jej na żadnego innego... Monika cudowy człowiek i lekarz (1) Jestem zachwycona dr. Januszewską,trafiłam do niej z polecenia koleżanki, i... monika rewelacyjny lekarz od leczenie niepłodności (1) Dr Rogoza jest lepszy niż In Victa i inne kliniki . Nadzieja dla wielu par... SYLWIA Polecam! (1) Po kilkuletnich staraniach się o dziecko i poronieniu zdecydowałam się na... Ania Rana po za mocno stezonej probie octowej (1) Dr Leszek Klimaszewski jest wspanialym profesjonalista, profilaktykiem -... Aleksandra Szymanska Monika Kowacka - opinia (1) Polecam Panią doktor z całego serca..Bardzo mi pomogła wierze i ufam jej... Monika Kowacka Napewno odradzam (1) Pani doktor badała mi tarczycę-badania TSH, Ft4, oraz usg tarczycy. Mimo, ze... Atama Byłam przerażona opiniami na forum (1) Jestem po pierwszej wizycie u dr-a i jestem pozytywnie zaskoczona. Do tej... Iza