Wizyta była koszmarem (1) Nie polecam Pani Waldman. Wizyty były koszmarem, ww Pani próbowała mnie... Pacjentka dr. Szczypek-POLECAM!!! (1) Bardzo polecam tego lekarza, trafilam do szpitala w 7 tc, niestety nie udalo... pacjentka Najlepsza ginekolog w trojmiescie. (1) Zwykle nie pisuje opinii o nikim i o niczym.W tym przypadku chciała bym tylko... Aneta H.
Profesjonalista dla zaniepokojonej mamy. (1) Ciąża przyszła choć trochę wstyd się przyznać z znienacka. Z racji wieku i... Dorota Szmarowska Jedna wielka masakra! (2) W związku z przeprowadzką postanowiłam zasięgnąć porady u tej Pani... Monika Najlepszy ginekolog w TRÓJMIEŚCIE (1) Ja napiszę krótko, jest to najlepszy ginekolog w Trójmieście, nie wyobrażam... olga Profesjonalny, miły i w dodatku przystojny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Polecam wszystkim paniom tego doktora!! Prowadził moją ciążę, był przy... pacjentka POLECAM W 100 % (1) Polecam wszystkim którzy szukają dobrego specjalisty. Lekarz z powołania,... Paulina S. Najwspanialszy lekarz (1) Nigdy nie spotkałam tak wspaniałego lekarza. Miły, sympatyczny z ogromną... Renata Patologia +poród Kliniczna (1) Jakiś czas temu rodziłam na Klinicznej.Kilka dni wcześniej przebywałam na... OLKA Świetny lekarz (1) Pan dr prowadził moją ciążę i jestem zadowolona ze sposobu w jaki ją... Agnieszka P. polecam w 100% (1) Bardzo polecam pana Doktora.Jest po prostu fantastycznym specjalistą ,przy... ewa Najlepsza ginekolog (1) Pani Ewa prowadzi moją drugą ciąże i z czystym sumieniem polevam. Zawsze... Joanna L. Rejestratorka w przychodni Starmedica Gdynia (1) Rejestratorka bezczelna i uczy mnie ustalania priorytetów! Zero współpracy i... Ws MASAKRA (1) W tym szpitalu chyba nawet nie maja usg, gdy bylam ze skurczami w 26 tyg... Ewelina Godna zaufania (1) Krótko i na temat - Pani doktor godna zaufania, symaptyczna. Polecam Marta Jak najbardziej polecam (2) Świetny lekarz - pomógł mi w bardzo wstydliwym schorzeniu - kompleksowe... Gawely Karolina - opinia (3) W ostatnich dniach rodzilam w tym szpitalu, obsluga lekarska i pielegniarska... Karolina ABSOLUTNIE NIE POLECAM, dr żmudzińska to beznadziejna ginekolog (1) Mam zupełnie odmienne zdanie na temat kompetencji i kontaktu z pacjentem pani... dankazaba SUPER LEKARZ (1) Dr Robert Nitkowski to lekarz godny polecenia, świetny specjalista ale tez... M.K.