NIE polecam! ( Rogoza) (1) Wybralismy InviMed/ drRogoza. Pierwsza wizyta byla OK, wywiad, zalecenie... Alicja Super (1) Pani doktor rewelacja. Bardzo dobrze prowadzi ciążę, wnikliwie sprawdza każde... SMP Zły ginekolo (1) Ten lekarz powinien zmienić zawód - brak podejścia do pacjenta, prowadziła... Anna
Polecam! (1) Korzystałam w salonie z nitkowania i henny brwi. Polecam z całego serca,... Bożena Prostowanie nosa kwasem hialuronowym (1) Korzystałam z usługi prostowania nosa kwasem hialuronowym. Musze przyznać, że... Karolina Polecam (1) Pani Doktor jest przesymatyczna i bardzo delikatna ! Wszystko tłumaczy i... J.B. Profesjonalizm, fachowość i przystępne ceny (1) W Klinice Olszewscy byłam po raz pierwszy. Z pełna odpowiedzialnością polecam... Ewa Sopot Nowe miejsce, nowe standardy;) (1) Urodziłam już w nowej lokalizacji - na Smoluchowskiego. Bardzo polecam -... Kasja Bardzo dobry lekarz - doświadczenie, wiedza i otwartość na postęp. (1) Pani Czupryńska jest lekarzem z zamiłowania, jak się ma problem czy... Asia Najlepsz (1) Lekarz z ogromna wiedza i doswiadczeniem , wspaniały czlowiek , pelen... Magda Ludzie anioły (1) Ok..zdarzaja sie tacy co o empatii i ludzkim podejsciu na chwile zapominaja (... K.M dr Agnieszka Kowalewska (1) Z całego serca polecam Panią Doktor wszystkim pacjentkom borykającym się z... Justyna Dr.karina Polecam!!!! (1) Dr.Karina najlepsza lekarka w trojmiescie, uratowala mnie od przykrych... Aleksandra Gora Bardzo odradzam (1) Odbyłam wizytę u doktora Szymczyka w ramach Medicover - wizyta trwała 5... Gdańszczanka Lekarz, któremu zależy (1) Doktor Pawłowski prowadził moje dwie ciąże - nie mogłabym wybrać lepszego... Hanna Najlepsza Ginekolog. Bardzo Profesjonalna. (1) Ja i mój Partner John zgłosiliśmy się do Pani Endokrynolog, Ginekolog... Ania Best Endocrinology Doctor. Professional. Excellent English. (1) I am very satisfied with the experience I have run with Dr.Agnieszka. I find... John Odradzam (1) Nigdy w życiu nie spotkałam się z tak nie miłą, nieempatyczną osobą nie... Karolina Dr. Zapała (1) Doktor Zapała bardzo dobry lekarz jak i człowiek, wysłucha, doradzi. Rozległa... Patrycja Bardzo dobrzy specjaliści (1) Pani Doktor Makowska bardzo dobry specjalista, znający się na rzeczy ,... Patrycja