świetny specjalista! (1) Dr Adam to najbardziej fachowy lekarz jakiego znam. Postanowiłam powierzyć mu... Ania P Wspaniały lekarz (1) Najlepszy lekarz pod słońcem. Kompetentny, zna się perfekcyjnie na swojej... Ona 32 Bożena Rostankowska - opinia (1) Pani Dr. znakomity fachowiec, bez wątpliwości wie co robi. sympatyczna i... Bożena Rostankowska
Zdecydowanie polecam (1) Pomimo że przyszłam tylko po receptę pani doktor poświęciła mi 15 minut na... Ewelina Nie polecam dr Olszewskiego (1) Jedyny plus dzisiejszej wizyty to dostępny termin. Często chodzę do lekarzy i... Sasza8888 Bylam operowana w szpitalu w Redłowie (1) Niecały tydzień temu byłam operowana przez dr Szczypka w szpitalu w Redlowie... Miska lekarze rutyniarze (1) Leczyłam się u dr Rogozy. Wizyty były zdawkowe, odpękane w 10 minut.... zawiedziona Bardzo polecam - kompleksowo I merytorycznie (1) Byłam u dr Szczypka na zdjeciu spirali I badaniach kontrolnych. Lekarz zrobił... Marta S Anna Legan (1) Miła i kompetentna lekarka. Zadziwiają mnie te wypowiedzi. Zapytała jaki mam... Anita zielona karta (1) Trafiłam do kliniki z guzem endometrialnym, który nie powinien się odnowić... Zofia Żochowska Polecam (1) Pani dr Agnieszka Rak to specjalista z zakresu ginekologi na najwyższym... Kasia usg prenatalne (1) Polecam usg wykonywał dr. Olszewski. Wszystko wytłumaczył krok po kroku. Na... j. f Polecam (1) Pani Doktor jest rzetelna i uczciwa. Jest szczera i nie owija w bawełnę - co... J Pani Doktor Kujawa - mam 10000% zaufania (1) Witam. Jestem od 26 lat pacjentką P. dr. Ewy Stefanowicz-Kujawy. Jej usługi... Katarzyna Do zadowolonych pacjentek (1) Profesor Milenik niestety zakończył juz praktykę lekarską. Jowita Polecam (1) Rewelacyjny lekarz. Profesjonalny i serdeczny Doskonały kontakt. Byłam u... Marta Polecam Panią Doktor (1) Kiedyś już byłam u pani doktor I byłam bardzo zadowolona. Po 2 latach... Monika Świetny Lekarz (1) Dziękuję Pan Doktor uratował mi życie, opieka rewelacja,wykonanie operacji... Dorota Najlepszy szpital (1) Polecam ten szpital, cudowna obsługa i organizacja. Najlepsi specjaliści,... Justyna Godny polecenia (1) Do Pana Doktora trafiłam dzięki koleżance, która poleciła mi go, gdyż zajmuje... DB