Joanna G - opinia (1) Po ponad roku bezskutecznych starań o ciążę i lekceważenia problemu przez... Joanna G Karolina Mejer - opinia (1) Ta Pani ginekolog jest naprawdę godna polecenia. Nie dość że sympatyczna i... Karolina Mejer Artur - opinia (1) Bardzo dobre i profesjonalne podejście do pacjenta. Wytłumaczył wszystko... Artur
Hania - opinia (1) Pani Doktor jest wspaniałą kobietą ciepłym człowiekiem ,z profesjonalnym... Hania Najlepszy endokrynolog i ginekolog!! (2) Do dr Kowalewskiej chodzę od wielu lat. Nigdy nie zmieniłam lekarza, ponieważ... A. Bartosz - opinia (1) Zostałem zapisany na USG Transrektalne. Pojawilem się w ustalonym terminie i... Bartosz A. Lewandowska - opinia (1) Pani Doktor rzeczowo odpowiada na wszelkie pytania, nie liczy czasu wizyty,... A. Lewandowska H - opinia (1) Pani doktor wykazała się dużym brakiem etyki. Oczywiście wizyta prywatna,... H Sylwia B. - opinia (1) Dr Żółtowski prowadził moje dwie ciąże. W moim odczuciu najlepszy lekarz do... Sylwia B. T.z. - opinia (1) Polecam. Profesjonalny i rzetelny A przy tym bardzo sympatyczny. T.z. Najlepszy! (1) Miałam przeogromne szczęście trafić do dra Pawłowskiego na początku ciąży i... Prudence Co ja widzę? (1) Oczom nie wierzę, widząc krzywdzącą opinię o Panu Doktorze! Jest miły,... Iga Dąbrowska Poród (1) Polecam wszystkim przyszłym mamom! Wyposażenie szpitala nowoczesne, lekarze... A.ma Polecam (1) Doktor Jankowski jest profesjonalistą, prowadzil moja ciaze i sie na nim nie... Matylda Świetny ginekolog położnik (1) Pan Dr Żółtowski prowadził moją ciążę. To wspaniały specjalista, osoba bardzo... Alicja Cudowna i rzeczowa pani doktor (1) Polecam z ręką na sercu. Rzeczowa kompetentna, z surowym wyrazem twarzy, pod... Izabela Dr Makowska (1) Dzięki doktor Makowskiej w maju tego roku powitaliśmy na świecie swoje małe... Marta i Patryk Olga - opinia (1) Dr Rogoza dbający o pacjentkę, personel sympatyczny, ale dla mnie dużym... Olga Polecam (1) Zawsze czuliśmy się w klinice dobrze, personel przemiły, pomocny,... Anna NIE POLECAM !! (3) Chodziłam do Dr Olszewskiej 1,5 roku 3 razy w miesiącu. Miałam problemy z... Karolina