Jestem bardzo zadowolony
Kilka miesięcy temu pojawiła mi się ciemniejsza plamka przed oczami (jednym okiem dokładnie). No więc poszedłem do przychodni lekarskiej gdzie musiałem zapłacić 50 złotych, opisałem pani okulistce problem po czym pani okulistka zakropiła mi oko i po ok 20 minutach zaczęła oglądać przez lupę czy coś takiego. No i stwierdziła, że nic nie widzi i nie ma sprzętu i poradziła abym się udał gdzie indziej. Stracony czas i 50 dych. Następnie poszedłem do w/w ocenianej kliniki OKO umawiając się na prywatną wizytę (100 złotych). Miałem szczęście bo w tym samym dniu ktoś inny wypadł z grafiku. Po opisaniu problemu pan okulista od razu postawił diagnozę (jak się później okazało słuszną) i wykonał szereg badań (a nie tylko zaglądanie przez lupę). Za 2 dni wykonałem tomograf oka (za 140 złotych, ponieważ zależało mi na czasie, a na fundusz musiałbym czekać 17 dni). Tomograf potwierdził postawioną diagnozę i pokazał dokładnie zakres i rozmiar zmian. Ale już na samym początku zostały mi zapisane tabletki i krople i po jakiś 10 dniach objawy zniknęły. Z obsługi jestem bardzo zadowolony. Pan okulista (a następnym razem inna pani okulistka) byli bardzo konkretni i wszystko mi wytłumaczyli