Jestem bardzo zdowolona
Ja jeszcze nie skończyłam kursu, ale już mogę powiedzieć, że OSK Alfa jest godna polecenia. Słyszałam, że ktoś wystawił negatywną opinię, dodatkowo zarzucając właścicielowi szkoły, że sam pisze wszystkie swoje pozytywne opinie. Otóż zaznaczam, że ja nie jestem Michałem Misztalem i piszę jako kursantka, że właściciel szkoły jest przesympatyczny, ale przede wszystkim jest profesjonalistą. Jeździłam z nim 3 jazdy, absolutnie dobrze je wspominam. Potem przekazał mnie pod dowodzenie Jarka - kolejnego świetnego człowieka. Najbardziej cenię go za jego profesjonalizm, indywidualne podejście do kursanta, jego cierpliwość i szczerość. Wiem, że nie mam wielkiego talentu do jeżdżenia, ale myślę że z Jarkiem uda mi się zdać i to dość szybko. Każdy problem jest omawiany, jeżeli trzeba - zatrzymujemy się i Jarek rysuje skrzyżowanie, rozkłada je na czynniki pierwsze. Jarek uczy zarówno jeździć, jak i dostosowuje swoje metody do egzaminu, który nie jest zbyt łatwy. Potrafi też pochwalić jak naprawdę widać postęp. Szczerze polecam samą szkołę (kurs teoretyczny też był fajny) ale przede wszystkim instruktorów.