robiłam tatuaż poraz pierwszy w życiu! i JESTEM BARDZO ZADOWOLONA!, mój chłopak kożystał z usługi poraz drugi,kiedy poraz pierwszy robił tatuaż w salonie " Leżeć " wyszedł zadowolony i z tatuażu jak i z obsługi. Świetna i przesympatyczna atmosfera! porozmawiają,doradzą a nawet i pomogą :). Ekipa studia składa się z trzech osób , Sławka,Roberta i Pani Ewy, to wręcz przesympatyczni ludzie do każdego klienta mają podejście indywidualne!. Mój chłopak specjalnie przyjeżdża z Koszalina by tatuować się właśnie w tym salonie, mamy oboje ogromne zaufanie do tego salonu jak i do osób które w nim pracują! polecam wszystkim którzy zastanawiają się nad tatuażem czy też kolczykowaniem! każda usługa zostanie wykonana profesjonalnie, siostra również jest zadowolona z kolczyka w języku :). Kolczykowanie : szybkie i bez bolesne :), tatuowanie : profesjonalne i bez rozczarowań, obsługa : BARDZO MIŁA!, Gojenie : prawidłowe bez efektów ubocznych :), Ceny : w zależności od oczekiwanej usługi, ja nie narzekam :), narzędzia : wszystko czyste, sterylne i jednorazowego użytku :). Polecam! i jednocześnie pozdrawiam, bardzo miłą obsługe studia " Leżeć "!!!!!.