Jestem zadowolona pod kazdym względem. Polecam

Zdecydowanie polecam zabiegi w tej klinice! Piękne i nowoczesne miejsce, juz po wejściu widać ile pracy zostało włożone w wystrój. Obsługa wporządku, co do wykonanego zabiegu, został on przeprowadzony na najwyzszym poziomie, Pani Małgosia wszystko mi dokladnie opisała i wytłumaczyła co bedzie robić i w jaki sposób, miałam do wyboru kilka metod, skorzystałam z doradztwa włascicielki i jestem zadowolona z koncowego efektu. Od dzis zyskaliscie stała klientke, bo bede wracać do Was niejednokrotnie! Ceny są również na przyzwoitym poziomie a w pakietach sa jeszcze badziej atrakcyjne i przyjazne klientce :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czytać tego nie idzie!!!!!!!!!!!! Chyba sama pani Małgorzata pisze te pozytywne komentarze! Po pierwsze jaka z niej właścicielka!!!!!!!!!!! Z tego co słyszałam obecnie gabinet prowadzi inna pani Sobiecka ,widać pani Małgorzata straciła klientki! Nic dziwnego jeśli je potraktowała tak jak mnie!!!!!!! Byłam stałą klientką tego gabinetu wraz z moją córką ,bo oferowano tam zabiegi z których korzystam regularnie , a miałam do nich po prostu blisko od miejsca zamieszkania.Niestety poodczas jednej z wizyt rozpoczełam rozmowę z pasierbem pani Małgorzaty i powiedziałam mu ,że znam jego tatę i mamę oraz wujków .Wtedy pani Małgorzata zaczęła zachowywać się jak umysłowo chora-zaczęła krzyczeć i mnie wyrzucać po czym stwierdziła,że juz nie jestem klientką tego gabinetu, ! Długo rozważałam skierowanie sprawy do sądu,bo przez jej nieprofesjonalizm zmuszona byłam iść na ważne spotkanie na którym bardzo mi zależało .Ze względu na moją pracę jestem stewardesą w liniach lotniczych wygląd mój ma ogromne znaczenie dlatego dbam o swoja kondycje i wygląd.Nie zrobiłam tego tylko ze względu na jej męża.ŻAL człowieka bo kiedyś tętnił życiem , a przy niej usycha! Przy takiej żonie idzie oszaleć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4