Jestem zadowolona pod kazdym względem. Polecam (2) Zdecydowanie polecam zabiegi w tej klinice! Piękne i nowoczesne miejsce, juz... Aleksandra Dziękuje (1) Dziękuje ze dzięki Panakiwj klinice mogłam poznać jedna z najlepszych... Ludzie uczą siw na błędach Szkoda... (1) Szkoda, że właścicielce nie zależy na tym biznesie. Nie wiem czym kieruje... Marlena
Zadowolony (1) Zdecydowałem się na masaż relaksacyjny i jestem bardzo zadowolony. Klimat... Adam Poleceam (1) Zakupilem masaż z gruponu.Na poczatku bylem sceptyczny do ceny ale... Jakub Bardzo zadowolona (1) Korzystam z różnych zabiegow kosmetycznych w salonie juz od roku.Jestem... Endzi Serdecznie polecam (1) Korzystałam już z zabiegu powiększania ust, makijażu permamentnego brwi oraz... Monika Nie polecam zabiegu przedłużania rzęs (2) Wystrój wnętrza, który jest piękny niestety nie pokrywa się z jakością usług... Anonim Rzęsy metodą 2D (1) odradzan. totalna porażka. Już na samym wejściu czułam, że coś jest nie tak.... Dorota odradzam (1) Wizyta na masażu bardzo mnie rozczarowała, tym bardziej, że wchodząc do... Aguś zdecydowanie odradzam robienie HIFU w tym gabinecie (1) Skorzystałam z zabiegu liftingującego HIFU w Primawerze i teraz, po dwóch... Lena Rewelacyjny salon (1) Polecam robie tam systematycznie zabiegi z kwasem oraz botoks przedluzam... Anna Nie, nie i jeszcze raz nie (1) Skorzystałam z Groupona na rzęsy 1:1 i manicure hybrydowy i nie polecam!... Kasia Najlepiej!! (1) Korzystalam z zabiegu powiększania ust też w innych salonach więc mam... Alicja Bardzo zadowolona (1) Super obsługa, miejsce bardzo klimatyczne. Profesjonalne podejście do... Malwina Bardzo Polecam ;-) (1) Usługa jest wykonana bardzo profesjonalnie Mam piekne rzeski , usta i buzie... KAMILA Super!!! (1) Polecam wszystkim! Wrócę na pewno. Bardzo duży plus za indywidualne i... Ania Super miejsce (1) Profesjonalna obsługa , zabiegi oraz ceny Miejsce godne polecenia Kuba Kamilo : Fantastyczny Obiekt usługowy (1) Wspaniała konkretna i profesjonalna obsługa, bardzo miło , bardzo solidnie ,... KAMILO Nie ma sobie równych. (1) Obsługa przemiła. Usługi na najwyższym poziomie. Korzystałam z serii zabiegów... Anita