Piękne rzęsy :) (1) Polecam serdecznie Salon Primavera. Piękny wystrój, przyjemny klimat dzięki... Gosia Super Klinika Urody (1) W mojej ocenie obecnie najlepsza Klinika Urody w Trojmieście . Zabiegi... Anna Kamińska Nieziemskie miejsce (1) Przepiękny wystrój i obsługa, która sprawia, że przychodzi się tam z... Anna
Opakowanie piękne (1) niestety w środku nie jest tak kolorowo. Pani kosmetolog musi nabrać sporo... Agata nie polecam (1) panie miłe i uprzejme aczykolwiek wszystkich bym wyslala zeby sie co nie co... iza Usta (1) Usta super szkoda tylko ze to tak boli !!!! W innych salonach stosuje sie... Iwonka Polecam ! (1) To chyba najlepsze miejsce w którym miałam okazje się upiekszać, a... Laura Wszystkim polecam ten salon i panią Małgorzatę (1) Pani Małgorzata usunęła mi dość spory tatuaż na plecach jestem naprawdę... Andrzej jestem bardzo zadowolona z uslug w klinice (1) Odwiedzilam klinike Pani Malgosi juz kilkakrotnie. Skorzystalam z zabiegów... Joanna Bez rewelacji (2) Witam Skorzystalam z solarium bylo ok nowe kampy cena ok. Odwiedzilam tez... Aneta Niesamowite miejsce (1) Wszystkim gorąco polecam ! Usługa wykonana na bardzo wysokim poziomie ! Pełen... Jowita Polecam wszystkim panią ten salon (1) Polecam z czystym sumieniem ta klinice ! Pani kosmetolog jest najlepsza w... Ania Brwi (1) Robiłam brwi u tej Pani . Kształt nie do końca równy i kolor zupełnie... Dora