Jestem zawiedziona-moja pierwsza i ostatnia wizyta

Dosyc intensywnie szukalam odpowiedniego salonu w Gdansku, wczesniej korzystalam z uslug w Gdyni. Nie jestem wymagajaca klientka. Salon zaciekawil mnie iloscia pozytywnych komentarzy, wiec postnowilam rozpoczac wspolprace na poczatku od strzyzenia. Nic skomplikowanego- mam krecone, sredniej dlugosci naturalne wlosy, chcialam zeby ukladaly sie w V lub trojkat (przyszlam z wlosami scietymi na prosto) oraz delikatnie je pocieniowac. Fryzjerka nie wiedziala o co chodzi, odradzala mi ten pomysl, poniewaz myslala, ze chodzi mi o...boba. na szczescie zdazyla sie zorientowc ,a w konsekwencji wlosy zostaly tylko podciete...na prosto. Ogolnie klimat i przyjecie klienta na plus-tak, jak powinno byc. Inni fryzjerzy bardzo mili i usmiechnieci.Samo mycie wlosow,ktore wedlug mnie powinno byc najprzyjemniejsza czescia uslugi bylo nieprzyjemne, gwaltowne i byle jak najszybciej. Dodatkowo fryzjerka tylko wysuszyla wlosy i to niedokladnie, zero modelowania. Po wizycie jechalam bezposrednio na spotkanie i na jedwabnej bluzce mialam wielkie mokre plamy. Cena 80zl..za podciecie wlosow, nieprzyjemne mycie i niedbale wysuszenia. Jestem bardzo rozczarowana i nie polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jestem zawiedziona-moja pierwsza i ostatnia wizyta

zgadzam sie z opinia. nie sluchaja poza tym farby okropnie swedza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0